Zdravím.
Kamarádovi jsem na nový notebook instaloval Windows 7(měl jsem koupenou kopii navíc, a on by to prej nezvládl). Vše proběhlo v pořádku, při rozdělování disku jsem ho rozdělil na dvě jednotky (či jak se tomu říká). cca 250 a 250 Gb z celku ±500Gb. No, já pako to později nezkontroloval a už jsem tam nainstaloval ovladače. Všechno tak nějak zprovoznil. Teď se mi kamarád po týdnu ozval, že prej tam má jen Céčko s 250GB, ten druhej tam není. Asi jsem někde udělal chybu. No a je mi blbý k němu prostě přijít, zase mu všechno přemazat přeinstalováním Windowsu.
Proto se vás chci zeptat, existuje nějaká cesta, jak bych mu tam mohl další jednotku přidat? Někde na disku by tam mělo být těch 250GB volných. Jde tedy nějak z toho, co tam zbylo, vytvořit další jednotku?
Děkuji za přečtení :)
Rozdělení disku na jednotky
-
- Pohlaví:
Re: Rozdělení disku na jednotky
Tak když nevidíme jak to tam vypadá těžko radit. Možná je tam oddíl kterému je třeba jenom přiřadit písmeno a bude funkční.
Já momentálně taky nevím, co sem na tom mohl pokazit. Jde někde v nastavení přiřadit oddíly k písmenu nebo něco takového? Poprosil bych o cestu.
-
- Pohlaví:
Otevřeš Tento počítač - Spravovat - Správa disků a tam uvidíš kde je chyby. Možná nemá jenom písmeno. Pak klikneš pravou myší a přiřadíš písmeno, ale to je velmi obecně když nevíme jak to tam vypadá.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vlož sem obraz Správce disků.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3111
-
od neytos
Zobrazit poslední příspěvek
06 lis 2024 11:43
-
-
Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě - 12
- 4986
-
od petr22
27 pro 2024 12:29
-
-
- 8
- 3285
-
od sabrik
06 pro 2024 15:35
-
- 3
- 1986
-
od Jirka88
12 zář 2024 19:44
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3210
-
od šulda
06 říj 2024 20:58
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”