Zdravím, při hraní hry World of tanks my asi každých 10 s vyletí latency z 25-30ms na 999ms obrazovka se lagne a po chvíli to opět spadne zpět, hraju to na ntb a sem připojený přes wifi. Díky za odpovědi
//zase jeden Problém s ...
//přejmenováno
//mmmartin
Chvílemi latency 999 ms a lag obrazovky při hraní wot.*
Re: Chvílemi latency 999 ms a lag obrazovky při hraní wot.*
Vítej na fóru!
Ten problém máš jen ty - o nikom dalším nevíš? Je ten problém jen ve WoT? Děje se to v jakoukoli denní dobu?
Jdi do příkazovýho řádku Windows, sem zadej příkaz ping www.seznam.cz -t, začni hrát a nech to párkrát lagnout.
Pak hru vypni a jdi do toho řádku, zastav provádění zkratkou Ctrl+C, udělej screen s výsledkem a ten sem dej do přílohy.
Ten problém máš jen ty - o nikom dalším nevíš? Je ten problém jen ve WoT? Děje se to v jakoukoli denní dobu?
Jdi do příkazovýho řádku Windows, sem zadej příkaz ping www.seznam.cz -t, začni hrát a nech to párkrát lagnout.
Pak hru vypni a jdi do toho řádku, zastav provádění zkratkou Ctrl+C, udělej screen s výsledkem a ten sem dej do přílohy.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Ano, o nikom dalším nevím, děje se to každý den v týdnu ať už je to v noci ráno či odpoledne a u žádné jinčí hry jsem to nezaregistroval, PS na obrázku když je request timed out tak byl lag.
Během hraní dochází k packet lossu (ztráta packetů) a to je příčina těch lagů.
Použij příkaz tracert www.seznam.cz a dej sem screen s výsledkem. Pak Ti napíšu další postup.
Použij příkaz tracert www.seznam.cz a dej sem screen s výsledkem. Pak Ti napíšu další postup.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Tam na screenu vidíš IP Adresy všech routerů po cestě. Začni zase hrát a během hraní postupně zase příkazem ping IP -t pinguj,
ale tentokrát ty body. Nejdřív ten 1. a když se to lagne a už tam se budou ztrácet pakety, tak už nemusíš pokračovat.
V případě, že se i pře lagy žádný pakety během pingování 1. bodu neztratí, tak pokračuj na 2. bod a pak zas případně 3. atd.
Pak sem napiš, na kterým bodě se ty pakety zratily. Taky řekni, jaký doma máš všechny zařízení (modem, router) a kdo je
tvůj poskytovatel (název firmy) a o jaký typ připojení jde.
ale tentokrát ty body. Nejdřív ten 1. a když se to lagne a už tam se budou ztrácet pakety, tak už nemusíš pokračovat.
V případě, že se i pře lagy žádný pakety během pingování 1. bodu neztratí, tak pokračuj na 2. bod a pak zas případně 3. atd.
Pak sem napiš, na kterým bodě se ty pakety zratily. Taky řekni, jaký doma máš všechny zařízení (modem, router) a kdo je
tvůj poskytovatel (název firmy) a o jaký typ připojení jde.
Ahoj mám ten samý problém, můžeš se mi na to taky podívat, děkuji.
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Srp 2013 22:03) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Srp 2013 22:03) ---
Naposledy upravil(a) Sante dne 31 srp 2013 22:23, celkem upraveno 1 x.
Takže začali se ztrácet už u 1 bodu tedy u IP 192.168.109.12 doma mám pc, mobil a ntb. Packety se ztráceli i když jsem byl připojený jenom já, neztráceli se jedině když sem se napojil přímo na kabel takže nějak tuším, že to bude v routeru, dále provider http://www.inet4you.cz/, a připojení to nevím jak popsat, prostě na střeše je taková krabička, která je natočená na nějaký vysílač potom jde kabel až do routeru z routeru do pc. Router je starý asi 1 měsíc http://interlink.tsbohemia.cz/tp-link-t ... 48486.html
Naposledy upravil(a) bonecross dne 31 srp 2013 22:29, celkem upraveno 1 x.
mám internet stejně ¨jako kolega bonecross taky příjmač na střeše a signál vzduchem jen poskytovatel je jiný metropolitní s.r.o. Začlo mi to lagovat tak před měsícem do té doby to byla paráda, ping stále 30 -40. Dnes jsem si pořídil router, takže tím to nebude, protože to laguje už měsíc.
Sante: zaloz si vlastni téma
mám úplně stejný problém
Kdyby jsi četl pravidla tak víš ze si mas založit vlastni tema!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3782
-
od CrossSK
Zobrazit poslední příspěvek
07 črc 2024 13:38
-
- 0
- 1536
-
od Vítek Pokorný
16 dub 2025 11:34
-
-
Asus tuf gaming a16 (2024) G-Sync blikání obrazovky.
od Dewai1999 » 08 bře 2025 17:07 » v Problémy s hardwarem - 1
- 5940
-
od Kogaku
09 bře 2025 03:30
-
-
- 17
- 11300
-
od liborek