Ja bych tam dal hlavne ty zakoupene Ale kdyz se takhle ptas, tak mas dozajista krabicovou verzi Win7, ve ktere jsou oba instalacni disky. Presto, 32bit jen v pripade, ze chces provozovat i stare 16bit aplikace.
Zdravím, mám problém s notebookem Acer Aspire ES11, konkrétně s instalací a následným bootovanim systému .. nainstaluji na SSD 128GB systém (Windows) , ale při restartu napiše no bootable device ..
V BIOSu nejde změnit UEFI na Legacy (není to tam)...
Poslední příspěvek
Spusť inštaláciu ešte raz až po krok ,kam inštalovať a daj sem screen,čo tam máš.Na aký disk inštaluješ?Disk s OS ,ktorý tam bol je poškodený,preto nová inštalácia?
Předem se omlouvám , omylem jsem nějak zamcel už vytvořené téma..
Disky v BIOSu v bootu jsou nastavené
1) SSD
2) USB
Atd..
Podle mě dobře nastavené
Vyzkouším ještě znovu tu instalaci, a dám sem ten screen
Poslední příspěvek
Nema smysl na web ukladat fotky v puvodni kvalite - nekdo musi platit ty GB navic za uloziste, mobilni
uzivatele si budou stezovat ze si prohledli par fotek a 100 MB z datoveho limitu pryc. Pokud se nepletu
tak je potreba zmensit kazdy soubor pod...
Obdobný OS za Windows 7 a Windows XP pro MS Office ((MS Word 2003)) a internetový prohlížeč pro 32bit. a 64bit. (x86 - x64 PC a NTB) - doporučíte? Nyní bych mohl zůstat u 64bit. Windows 7 ULTIMATE které jsou pro mne plně...
Poslední příspěvek
Je to teprve puldruheho roku, co byly vydany posledni verze prohlizecu pro Win 7, 8 a 8.1. To uz ti v nich nektere stranky prestaly fungovat? Spoustu veci umi vyresit zmena user agenta.
:idea: Supermium je internetový prohlížeč Chromium "Google Chrome" a jeho hlavní funkcí je internet pro starší Windows XP (Windows 2000 a vyšší).
:idea: Supermium je bezplatný a open-source webový prohlížeč vyvinutý Shanem Fournierem....
Poslední příspěvek
To jsi nenapsal. Samozřejmě, že je starý OS méně bezpečný.
Vznikne nějaká nová hrozba = vylepší se zabezpečení OS, aby se hrozba nedostala do systému => U starého systému k žádnému vylepšení zabezpečení nedochází, protože už nemá podporu....