League of legends- antivirus
League of legends- antivirus
Zdarec, tak se tu vyskytl problém, zapnu client dám play a nic. Nepustí se to, avast píše že je to škodlivé nebo co, zkoušel sem avast vypnout a nic, zase play a nic.. díval sem se na fb a píše tam více lidí, že jim to dělá taky.. Nikdy to neblblo a ted to zapnu a nic. Prý to dělá i AVG. Poradíte ? Popřípadě napište dobrý antivirus, co moc nezatěžuje zbytečně komp
Re: League of legends- antivirus
Mám úplně stejný problém..teď jsem chtěl hru zapnout a hlásilo to virus a už to nespustím..
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Zář 2013 21:25) ---
Mám úplně stejný problém..teď jsem chtěl hru zapnout a hlásilo to virus a už to nespustím..
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Zář 2013 21:25) ---
mě to avast nedělal zkuste aviru ta je free. a přibalte k tomu zone alarm. Bud je to falešná detekce nebo se vám po pc něco toulá.
Virus není v pc, je to jakoby hromadnej bug.. ale fakt nevím co stím:D já, jako hráč lolka, potřebuju dení dávku poláku:D nevydržím bez toho.. fakt nevíte co stim ?
Zkus jiný antivirus například avira a nebo zkus k avastovi zonealarm. občas se tě bude zone alarm ptát jestli chceš ukončit LoLko stačí dát allow myslím že se to tak píše měl jsem to tak v pc v tom starším a bez problému. Jinak co máš za os?
Mě jede na win sedmičkách v poho ale u starého pc občas problém byl.
Mě jede na win sedmičkách v poho ale u starého pc občas problém byl.
No sedmičky mám, zkusím teda jinej antivirák a dám vědět. nejdříve zkusím ten zonealarm
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mi to nic nedělá, mám avast a W8. Herle změnil sis heslo jak to po tobě Riot chtěl?
změnil, ale stímhle má více lidí problém, zone alarm nepomohl děla to furt to stejny.. zkusím tu aviru tedy
Naposledy upravil(a) Michal14 dne 03 zář 2013 12:37, celkem upraveno 1 x.
Tak to musí být chyba někde v Antiviru. Nainstaluj si tu AVIRU.
muže mě nekdo říct jak odinstalova t ten avast? protože když v ovládacích panelech dám odinstalovat tak ho tam furt mam..
na to je speciální nástroj, stáhni zde http://www.avast.com/cs-cz/uninstall-utility
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 4843
-
od 4Lift
Zobrazit poslední příspěvek
10 úno 2025 21:09