Zdravím, chci si v nejbližší době pořídit herní PC do 30.000kč. Nehodlám taktovat. Nějaká přehnaná tichost sestavy také není mojí prioritou. Sestava je bez monitoru i OS.
Můj návrh: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_1OOJ011YXR011Z9T011SLS010NVN011SGB011KGO011Z4J011KS701
Předem děkuji za názory a reakce. Gristle.
Herní PC do 30.000,-
Re: Herní PC do 30.000,-
ta bedna se mi nelíbí musíš mít vážně tuto? vím že chceš co nejhezší pc ale tato bedna je taky dobrá http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... rchType=1a samozřejmě se dá sehnat i s modrýma těma stranama. a seděla by ti ne? a zbylé penízky by se dali dát jinam . je jasný že potřebuješ místo na komponenty já mám podobnou ale s jinýho shopu a přijde mi prostorná. Já mám tuto http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1 a vážne mi přijde prostorná.
Naposledy upravil(a) pidlo dne 03 zář 2013 20:47, celkem upraveno 2 x.
Nebo můžeš použít tuhle herní sestavu: http://www.czc.cz/525s0on900in8bj61s896506ab/seznam
Chce to bez monitoru. takže na tom může být podstatně líp.
A rovnou bych to dal na tu i5 ale mohla by být i 7 jinak zakladateli je ti to jedno? Je ti jedno amd - intel? Gk ati - Gforce?
A rovnou bych to dal na tu i5 ale mohla by být i 7 jinak zakladateli je ti to jedno? Je ti jedno amd - intel? Gk ati - Gforce?
Naposledy upravil(a) pidlo dne 03 zář 2013 20:51, celkem upraveno 1 x.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Aha, až na to, že Fractal Design je jedna z nejkvalitnějších a jedna z nejlepších skříni na trhu (myslím v této cenové hladině). Švédové udělali svoji práci dobře, někomu se možná nemusí líbit vzhled te fractalky, pro někoho je to jen "obyčejná" hranatá case, ale uvnitř se skrývá velmi dobře odhlučněná bočnice a kvalitní nerezonujicí plechy.
Cmka není špatná, ale absolutně se nehodí k sestavě, která má být za 30k
Jasně, vytáhnu sestavu z dneška, jen proto, že nadpis byl taky 30k herní pc že?
kubik11 píše:Nebo můžeš použít tuhle herní sestavu: http://www.czc.cz/525s0on900in8bj61s896506ab/seznam
Jasně, vytáhnu sestavu z dneška, jen proto, že nadpis byl taky 30k herní pc že?
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
warcraftan píše:Fractal Design je jedna z nejkvalitnějších a jedna z nejlepších skříni na trhu (myslím v této cenové hladině). Švédové udělali svoji práci dobře, někomu se možná nemusí líbit vzhled te fractalky, pro někoho je to jen "obyčejná" hranatá case, ale uvnitř se skrývá velmi dobře odhlučněná bočnice a kvalitní nerezonujicí plechy.
Tak to jsem nevěděl pokud je odhlučená to je luxusní. Budu vědět, Do budoucna.
warcraftan píše:Aha, až na to, že Fractal Design je jedna z nejkvalitnějších a jedna z nejlepších skříni na trhu (myslím v této cenové hladině). Švédové udělali svoji práci dobře, někomu se možná nemusí líbit vzhled te fractalky, pro někoho je to jen "obyčejná" hranatá case, ale uvnitř se skrývá velmi dobře odhlučněná bočnice a kvalitní nerezonujicí plechy.
Přesně tak. Raději si připlatím trochu za skřín než mít nějakej Eurocase

Jinak procesor za mě jednoznačně Intel. Co se GPU týče tam si nejsem jistej. Ale podle testů a recenzí mě ta nVidie vycházelajako nejlepší volba při poměru cena/výkon.
Co se mechaniky týče, jakou jinou bys volil? Chci aby to byla i vypalovačka. Mechaniku ale používám tak 1x měsíčně. Takže fakt jen něco obyčejnýho.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Tak mechanika je tak na windows a semtam na nějaké to vypalování, může vzít klasickou Samsung, není prostě potřeba tam dávat Asusku...je asi o 50-60,- dražší...
Dále je tu pak i debata GTX770 vs HD7970...
Spotřeba: hraje líp pro GTX, protože je novější a výrobci při vydání nových řad hledí hlavně na spotřebu.
Výkon: OC tu hraje velkou roli v řádek jednotek %...Stále jsem zastánce koupit si GB HD7970 s 925/5500 MHz za 9 114,- (nebo dokonce MSI za 8 582,-), když si to můžu doma a zadarmo dotaktovat na takty, za které se prodávají dražší karty a můžu ušetřit i klidně 500,-
Ale vzhledem k tomu, že ty taktovat neumíš, tak vezmi HD7970, výkonově jsou si s GTX770 úplně na stejno , ale HD7970 můžeš popřípadně i nataktovat ještě víc a dosáhnout ještě vyššího výkonu. Jejich jádra můžou jet i na 1200Mhz a paměti na 7000Mhz, GTXky z řady 7xx jsou na max nataktované už od výroby a dále jsou už prakticky netaktovatelné.
Něco co jsem chtěl i napsat k dnešnímu tématu pc za 30k
30 423,-
Dále je tu pak i debata GTX770 vs HD7970...
Spotřeba: hraje líp pro GTX, protože je novější a výrobci při vydání nových řad hledí hlavně na spotřebu.
Výkon: OC tu hraje velkou roli v řádek jednotek %...Stále jsem zastánce koupit si GB HD7970 s 925/5500 MHz za 9 114,- (nebo dokonce MSI za 8 582,-), když si to můžu doma a zadarmo dotaktovat na takty, za které se prodávají dražší karty a můžu ušetřit i klidně 500,-
Ale vzhledem k tomu, že ty taktovat neumíš, tak vezmi HD7970, výkonově jsou si s GTX770 úplně na stejno , ale HD7970 můžeš popřípadně i nataktovat ještě víc a dosáhnout ještě vyššího výkonu. Jejich jádra můžou jet i na 1200Mhz a paměti na 7000Mhz, GTXky z řady 7xx jsou na max nataktované už od výroby a dále jsou už prakticky netaktovatelné.
Něco co jsem chtěl i napsat k dnešnímu tématu pc za 30k
30 423,-
Líbí se mi warova sestava. Jenom k těm kartám, mel jsem vždy Nvidii a poté jsem přešel na AMD, a zkušenosti? Hrůza děs a běs... Výkon to má, ale topí to jako prase, žere to jako helikoptéra a ovladače jsou peklo na zemi. Ta grafika hluci tak strašně ze si asi koupim vodní blok a bude pokoj. Jinak taktovat se dá dobře, ale zase musím mít kvůli tomu custom bios + upraveny ovladače + beta verzi afterburnu, jinak nemůžu pohnout s napětím. Takže za mně? Amd jenom s vodním blokem a notnou dávkou trpělivosti při práci s catalystem.
Amen.
Amen.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Tak, to že jsi koupíš boost edici od 7870ky neznamená, že i ostatní karty jsou hlučné...Pokud se budeme bavit o ovladačích, tak je pravda, že AMD na tom byla hůř, ale to už je minulost a já nemám rád, když sem někdo tahá minulost...
BTW taktovat jsem už GTX560Ti i HD6850 a nikdy jsem nějaký custom bios na desce či upravené ovladače nebo snad beta verzi nepotřeboval...Prostě jsem zapl MSI After Burner, nastavil jsem to a to, dal apply a to je vše...žádný problém.
BTW taktovat jsem už GTX560Ti i HD6850 a nikdy jsem nějaký custom bios na desce či upravené ovladače nebo snad beta verzi nepotřeboval...Prostě jsem zapl MSI After Burner, nastavil jsem to a to, dal apply a to je vše...žádný problém.
Catalyst mi neumožní vytvořit si custom rozlišení, nemůžu používat DIGITAL vibrance, nastavení 3d aplikací obsahuje jenom pár položek...
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
pff..při výběru grafiky se bavit o ovladačích, jestli je ten horší, nebo ten lepší, ať už jsou jakékoliv, tak smysluplnější bude, když se budeme bavit o praktických testech a co má a nemá smysl koupit. Nezahrnuji GTX770, pouze jsem chtěl říct, že když za dalších x let nebude grafika stačit, tak se nataktuje a zase chvíli vydrží...Taktovací potenciál u AMD 7xxx nikdo nemůže popřít.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3165
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 08:14