Zdravím,
nedávno mi začal pc semtam při brouzdani netem sledovani filmu vydavat takovy pisklavy zvuk nachvilicku. Je to docela nepřijemné a nemužu přijit na to co to je...
Zdroj mam enermax a nejak se mi nezda že by to šlo z něj, leda grafika ale proč by začla takhle naraz popiskavat? opravdu netuším
Sestava - Core i5, 16GB Kingston, Gigabyte HD 7950, Zdroj Enermax
Něco v pc vydava nepřijemný zvuk...
Re: Něco v pc vydava nepřijemný zvuk...
Možná by to mohlo být ložisko větráku.
Děkuju za vaše názory a rady. 

- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
A když to píská, tak nemůžeš dát ucho k té věci, abys věděl co to je?
Nn na ložisko vetraku to ma zvuk jinej, ono se to řekne ja klečim z uchem u toho a ono nic... pak si sednu na zidli a zrovna to udela randal 

Nedělá to třeba při scrollování, při změně obrazu na monitoru?
Just Fucking Google It!
J asi jo, je to grafika ... píská píská pak najednou spadne ovladač a někdy po spadnutí ovladače je na chvíli ticho... Toto je vážně na hovno s prominutím... Padáni ovladačů to je snad Gigabyte specialitka... už mi to děla 3ti grafika po sobe nezaleží na tom či nvidia či ati pokud je to od gigabyte zaručeně to spadne... a takhle navíc bonus si k tomu ještě popískává.
Dokonce jedna co sem měl pod rukou při sebemenší zátěži shodila ovladač nebylo problém že při zapnuti nějaké hry spadl ovladač 5x v 1min. Člověk musel čekat půlroku než vydal Gigabyte novou verzi Biosu, který to fixnul. Ale což vztekat se mi asi nepomůže… Třeba se poučit a nekupovat po 4te gigabyte
už sem si říkal že do třetice musí být GK dobrá a zase něco.
Asi to budu muset reklamovat což ? :/ nerad něco reklamuju bydlím na konci světa a dostat se stím na prodejnu je 70km ach jo…
Dokonce jedna co sem měl pod rukou při sebemenší zátěži shodila ovladač nebylo problém že při zapnuti nějaké hry spadl ovladač 5x v 1min. Člověk musel čekat půlroku než vydal Gigabyte novou verzi Biosu, který to fixnul. Ale což vztekat se mi asi nepomůže… Třeba se poučit a nekupovat po 4te gigabyte

Asi to budu muset reklamovat což ? :/ nerad něco reklamuju bydlím na konci světa a dostat se stím na prodejnu je 70km ach jo…
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4345
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
20 lis 2024 15:04
-
-
Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp) - 14
- 6091
-
od buchtik
14 zář 2024 10:56
-
-
-
Něco se stalo a váš PIN kód není k dispozici
od david7891 » 29 črc 2024 22:18 » v Windows 11, 10, 8... - 1
- 2548
-
od petr22
29 črc 2024 22:38
-
-
- 13
- 5807
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6201
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”