Příspěvekod Martab » 04 zář 2013 16:51
To MEN: Ono je rozdíl rozjet a rozjet, to PC za 15K to ve FUllHD na 60FPS dá, ale otázkou je jak budou nastavené detaily... a s tím že u momentálních konzolí (PS3/XBOX360) jsou minimální detaily na PC mnohdy hezčí než to co je na konzolích, tak neočekávám, že by ty nové konzole používaly hned plné nastavení které je možné u PC. A za 13K můžu mít kombinaci FX6300 a HD7870/GTX660 a to je dost silné na to abych rozjel nové hry aspoň v odpovídající kvalitě jako na konzolích, né-li v lepší.
To NoDriX: Pokud u konzole vidíš jako + to že se dá hrát i na TV, tak to u PC jde taky, stačí na to vhodný kabel, a když sdílíš TV i s někým jiným tak je to výhoda, třeba když chci hrát tak si to pustím na TV, ale když se chce někdo dívat na TV tak já si to přepnu na monitor a pokuračuju. Potom na PC si můžu vybrat jaký ovladač chci, u konzole jsem odkázán na to co k tomu dostanu. Navíc výhoda PC je že já si můžu něco dělat na monitoru a k tomu můžu mít klidně na TV puštěné něco jinéhéo, třeba nějaký film, to mi konzole nenabídne, aby se jeden mohl dívat na film a druhý třeba surfovat na internetu...
Prostě PC je univerzálnější, ale to neznamená že konzole nemají taky nějaké výhody. U konzole je výhodou o něco nižší vstupní investice, ale u konzolí to zase zaplatíš v dražších hrách, u PC zaplatíš o něco více na začátku, ale pak máš levnější hry a tím se ti to částečně vrátí (respektive, za to PC zaplatíš +- stejně, ale tím že zaplatíš méně za hry, tak si částečně našetříš na upgrade).
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)Neboj se použít
SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU