Ahoj,
mám takový problém, při načítání systému se počítač restartuje a tak to jde dokola, zkoušel jsem resetnou BIOS nic, dal jsem jinou paměť, také nic,idyž chci počítač spustit přes CD se systémem tak najede ta obrazovka..libovolnou klávesou spustíme systém z CD nebo tak nějak..tak jakmile stistknu klávesu tak se to celé sekne. Nechci postupně řešit jednotlivé věci, nevíte kde by mohl být problém?
Děkuji
Restart PC stále dokola
- Adam Hradil
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Restart PC stále dokola
Zkus jít do nouzového režimu a zkontrolovat všechny programy ve složce po spuštění(start -> msconfig -> po spuštění) a pokud tam najdeš něco zvláštního, tak to smaž..
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Co máš za základní desku?
do nouzoveho rezimu se nedostanu...desku mam gigabyte P67a d3b3..nad slotama pameti sviti 4 led diody neco signalizuji ale v manualu to neni vysvetleno dve spodni mi sviti zelene treti zlute a vrchni cervene
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus vyndat baterii na 10min. potom ji tam vrať a zkus spustit počítač.
to jsem zkousel,mel jsem ji vyndanou snad pul dne nez jsem prisel z prace
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jedná se o HW problém. Spusť PC v minimální konfiguraci - nech v PC je základní desku s procesorem, jednu RAM, grafickou kartu a zdroj. Ostatní odpoj a to datové i napájecí kabely. Spusť PC a pokud jsou připojené komponenty dobré, naběhne PC s chybou, protože není připojen disk. Nenaběhne-li zkus vyměnit RAM za jinou (pokud máš) a znova spusť PC. Jestliže PC nenaběhne je vadná jedna z připojených komponent. Pak jen zkusit vyměnit grafickou kartu, třeba půjčenou na otestování a stejně tak zdroj. Pokud naběhne připojuj postupně jednotlivé odpojené komponenty a po připojení té vadné PC nenaběhne. Tu pak musíš nahradit jinou.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
kdyz odpojim vsechno a necham zapojenou jen minimalni..pocitac najede a napise at vlozim systemovy disk..vlozim restart porad dokola dam do dvd systemove dvd..spustit instalaci s dvd pocitac se sekne..dam tam jiny disk,ktery funguje na jinem pc nabehne logo windows nastane restart a tak porad dokola
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Takže špatný disk. // To je zcela normální, že se Ti restartoval PC po připojení jineho disku s nainstalovaným OS.
Odesláno z mého SE Xperia Neo V pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SE Xperia Neo V pomocí Tapatalk
co mě zneklidňuje je to, že když tam dám, ten starší disk a do mechaniky dám dvd se systémem a chci nabootovat z dvd tak se mi to sekne stejne jako u toho prvního nového disku....
to jsem bohužel zkoušel...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2266
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 16:11
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4351
-
od Sipsisipi
Zobrazit poslední příspěvek
25 srp 2024 10:37
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”