Začal jsem chodit do prváku na gympl a tam musíme mít kalkulačku. Na základce mi stačil telefon. Chci aby měla jednoduché ovládání a zvládla všechno co budu ve škole potřebovat. Samozřejmě za co nejmíň peněz
V papírníctví nebo ve školních potřebách stává kolem 90 korun. Nic nadupanýho snad nepotřebuješ ne? Nebo potřebuješ něco na fyzycký výpočty. na co přesně to potřebuješ na matematiku, kuchařské normy? Náročné rovnice.
na matiku, to ještě nevim co všechno budem počítat.. ale ta učitelka něco mlela, že obyčejná, levná kaluklačka, která umí jen + -... nám stačit nebude, že musíme mít nějakou lepší a ještě s návodem nebo co sem myslel, že třeba někdo kdo chodí taky na gympl nebo na střední bude vědět..
To je celkem jedno, teoreticky bude stačit jakákoliv dvouřádková. Ty už snad všechny umí logaritmy a goniometrické funkce. I na technické výšce si vystačím s 10 let starou dvouřádkovou Karce, která mě stála nová snad 250Kč... Spíš než o kalkulačce je to o tom vědět, co po ní chceš a taky to správně zadat
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Já osobně vlastním tuhle kalkulačku. Jsem na elektrotechnický, takže jí mám skoro pořád u sebe. Ale nesmíš se dostat do situace, kde si na tu kalkulačku až moc zvykneš, protože pak je to docela peklo.
Zvlášť, když je tahle kalkulačka u maturity zakázána. Nesmí mít pokročilé funkce, jinak tě s ní k maturitě nepustí. Ale vzhledem k tomu, že jsi teď začal chodit do prváku, tak se toho ještě hodně změní.
Ahoj,
hledám nějaký šikovný a alespoň nějak odolný notebook do školy.
Školní práce a sem tam nějakou hru by také mohl zvládnout.
Co jsem to tu tak prolézal tak bych měl asi vybírat s AMD, ale nevím zda je to nutné.
Cena by se měla pohybovat kolem...
Poslední příspěvek
Ano kancelářské balíky, prohlíčeč asi nic náročného,
hry jako starší Mafie, Bloons, Planet Zoo, Simsa samozdřejmě vím, že to nebude na plné detaily ale FullHd by to mělo zvádat.
Zdravím všechny potřebuji poradit s výběrem notebooku primární stroj mám klasický desktop, ale jelikož jsem začal dálkově studovat, tak potřebuji i něco na cesty. Notebook budu primárně používat na zápisky a vypracování seminarek ve škole,l. V mezi...
Poslední příspěvek
V defaultu jsou herní notebooky opravdu mnohdy nastaveny na maximální výkon bez ohledu na provozní vlastnosti (a životnost), ale s poladěním CPU a grafiky na nižší spotřebu a výdej tepla bych se toho tolik neobával. Moje zkušenost - mám Lenovo...
Ahoj, poridil jsem LG 43UD79 4K 43" monitor a moje grafika GT710 nema spravny vystup.
Taky mi v bsplayeru nejedou dostatecne rychle 4k 60fps videa. Hry nehraju.
Prosim o radu jakou levnou, asi bazarovou, grafiku koupit. Na jake typy se podivat,...
Poslední příspěvek
Samozřejmé není nikdy nic ... protože ďábel je v detailu.
Zdraví všechny, potřebovala bych prosím radu, sama se v této oblasti nevyznám Chtěla bych koupit nějakou laserovou tiskárnu jen pro domácí použití(cca několikrát za týden )tak ať má i scanner a kopíruje+ať se na ni můžu připojit přes telefon a...