Tak to sorry, myslel si kinect já myslel že myslíš xbox celkově.To promiň Jo máme kinect asi rok a ještě jsme na to žádnou hru nekoupily,jen segra (9) stěma jejima děvuchama si tam poskáčou na těch demách... Já jen vyskouším a není to nic pro mě...
Souhlasím, jen bych rád podotkl, předtím, jak jste řešili cenu. Uvědomte si ale, i když má PC vyšší cenu než konzole, pořád je taky univerzálnější (Prohlížeč na konzoli a podobné blbůstky neberu) a nemusí se na něm jen hrát hry.
Nevidím žádnou výhodu u konzolí. A PC mi nepřijde drahé. Já jsem do něj nedal hodně peněz a rozjedu nejnovější hry na vysoké/ultra detaily. A PC je prostě univerzální. Můžu si ho udělat podle svých představ, dá se na něm dělat více věcí než na konzolích a hlavně se v něm můžu hrabat
Tak nějak, PC je univerzální, navíc když se ti v PC něco po**** tak to nemusíš vyhodit celé a kupovat nové za 13K, akorát vyměníš to co se po***** a hraješ vesele dál.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Jenže zas je tady druhá stránka do konzole hru dáš a jede ti žádné problémy s kompatibilitou..Nemusíš čistit registry defragmentovat atd.Proto mám obojí
PC už jsem nedefragmentoval hodně dlouho a nemám problém, pokud nečistíš registry tak taky není problém, prostě je to jen další stupeň používání. A do PC taky nainstaluju hru a hraju, ještě se mi nestalo aby mi hra nejela (krom GTA IV, ale to byla chyba na straně vývojářů)
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Já nedefragmentoval nikdy a taky problém nemám, stačí se jen o to dobře starat a neinstalovat každou blbinu. Navíc ani nevíš co je v tom xboxu za značky komponentů (Evolve, Ashrock,..) Xbox 360 je navíc už dost starej a blíží se jeho nástupce, proto určitě brzy vyjde nějaký spolehlivý emulátor na PC.
Tak ho přelož, když máš to univerzální PC.Už to přeháníte, nechápu o co vám jde.Už mi t leze na nervy jak někdo pořád srovnává PC s konzolí, ikdyž to jsou ůplně odlišné věci.Běžte si třeba srovnávat DVD přehrávač a zkartovačku na papír. OMG
Nevím kde ses k tomu dostal, nikde jsem nepsal že konzole je lepší než PC.Jen sem tomu co chtěl vědět co vybrat mezi ps3 a xboxem, napsal to co si myslím.To nikam nevede toto...