IEXPLORE.EXE - problemy
IEXPLORE.EXE - problemy
.Potřebuji poradit. Na PC s XP Home edition mi běží řada programů např Indesign CS2 ver 4.0. Nyní jsem chtěl instalovat Adobe Photoschop. Instalace se nezdařila, prptže prý běží Internet Explorer, tedy proces IEXPLORE.EXE. Exploror ale neběží avšak proces IEXPLORE.EXE ano. Navíc tento proces nejde smazat, hned se opět objeví. Poraďte mi někdo jak na to, u ADOBE si nevědí rady. AVG nenašlo žádné viry ani koně ..Děkuji za rychlou zprávu, potřebuji instalovat Adobe Photoschop co nejdříve
Naposledy upravil(a) tubl dne 09 srp 2007 21:04, celkem upraveno 1 x.
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
X píše:1) Nevypneš to
2) Ignoruj hlášku, nic nevypínej a instaluj dál
3) Kolikrát to mám opakovat?
Já myslím, že on to vysvětlil docela dobře-jenom ty jsi to nepochopil:
Když dá instalaci, tak mu to odmítne nainstalovat s tím, že běží IE a nemá možnost to přeskočit!
Nejprve zkusme Log z HJT a MWAV.(viz.moje nápověda)
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
!!!!
Každopádně všem děkuji za snahu ZLOBYLovi i Xovi. Už jsem to vyřešil. Zlobyl má pravdu prostě to nešlo přeskočit taková možnost nebyla!!
Potvrdilo se to co jsem si myslel od začátku ale jist jsem si nebyl protože AVG nic nenašlo.
Soused poradil, a tak jsem na to pustil SPYWARETERMINATOR.EXE a ejhle byl tam a už to funguje.
Hezký den

Hezký den

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 6240
-
od Qinter
Zobrazit poslední příspěvek
28 črc 2024 12:26
-
- 6
- 2895
-
od kecalek
12 zář 2024 10:53
-
- 0
- 1763
-
od andrej71
26 bře 2025 22:07
-
- 0
- 1758
-
od walderan
25 úno 2025 11:41
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 4829
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”