Pomoc se spuštěním Windows
Pomoc se spuštěním Windows
Dobrý den dnes jsem si zapnul Pc. Na počítači mám Windows 7 home premium. Při načítání windows se mi vždy počítač restartuje nevím co stím :( Poradíte mi nikdo prosím ?
Re: Pomoc se spuštěním Windows
Při spouštění mačkej F8 a zvol možnost zakázat automatický restart. Vyfoť co to vypíše. Potom F8 a zkusit nouzový režim, v něm použít bod obnovení do doby kdy to fungovalo
Skus pc obnovit do doby kdy ještně fungovalo
také bych ověřil jestli to není nějaká havěť skus si stáhnout nějaké liveCD antiviru například avg a projet s tím PC. Návod ti teď neposkitnu protože nejsem na PC
také bych ověřil jestli to není nějaká havěť skus si stáhnout nějaké liveCD antiviru například avg a projet s tím PC. Návod ti teď neposkitnu protože nejsem na PC
Furt to samé :( Ještě mi to nabízí spustit nástroj oprava spouštění systému když to dám tak to napíše že je to opraveno a že mám dát dokončit po dokončení se počítač restartuje a opět to samé 

Hmm a stoho se raduješ ?
Já když jsem měl tenhle problém tak jsem prostě přeinstaloval PC ale je možné že to nahodit pude. A jestli tě dobře chápu tak zapneš PC naběhneti zapínání systému windows a PC se restartuje. Ukáže se před restartem nějaká modrá obrazovka ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Zář 2013 19:27) ---
Hmm a stoho se raduješ ?
Já když jsem měl tenhle problém tak jsem prostě přeinstaloval PC ale je možné že to nahodit pude. A jestli tě dobře chápu tak zapneš PC naběhneti zapínání systému windows a PC se restartuje. Ukáže se před restartem nějaká modrá obrazovka ?

--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Zář 2013 19:27) ---
Hmm a stoho se raduješ ?

co poslední funkční konfigurace?
Zapnu pc nabíhá zapínání windows pak se zobrazí tabulka zotavení systému windows z chyb . Systém windows se nepodařilo spustit. Příčinou mohou být nědávné změny hardwaru nebo softwaru. pak mám na výběr spustit nástroj oprava spouštění systému windows a pak spustit systém windows obvyklým způsobem. Když dám jaký koliv způsob problém přetrvá :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Zář 2013 19:35) ---
Poslední funkční konfigurace nepomohla furt to samé :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Zář 2013 19:35) ---
Poslední funkční konfigurace nepomohla furt to samé :(
A nouzový řežim? Zkusil jsi zakázat automatický restart?
Teď jsem dal nouzový režim a něco to načítá tak uvidím. Když jsem zakázal automatický restart tak se mi počítač sám vypl :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Zář 2013 19:53) ---
Ani to nepomohlo furt stejný problém :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Zář 2013 19:56) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Zář 2013 19:53) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Zář 2013 19:56) ---
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestliže máš instalační CD/DVD tak jedině přeinstalovat systém, ne pokud je na disku oddíl s instalací, tak instalovat z něho. Předpokládám, že není poškozený disk.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2504
-
od petr22