Padání C&C: Renegade:(((

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

goor111
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Padání C&C: Renegade:(((

Příspěvekod goor111 » 09 srp 2007 22:09

No a jsem tu s dalsim problemem:D Sehnal jsem si C&C: Renegade a zacal parit... Hra v klidu krasne bezela a ja si uzival slasti teto gamesy... Kdezto nahle LUP, hra zamrzla, pak se restartoval komp, nachvilku se mi na monitoru ukazala modra obrazovka a na ni spousty napisu, ale nestihl jsem je cist... Byla to presne ta s tema kritickejma problemama a ze system proste z nejakeho duvodu padl... Komp se pak normal rozbehne do windows (mam win XP pro, rikam to proto, ze to je podstatna informace pro radici:))) No a objevi se mi tabulka, ktera vypada stejne jako ta xp-ckovska ve ktere vzdycky stoji ODESLAT ZPRAVU O CHYBACH...... No a v ni je napsano, ze nestabilitu systemu zpusobil s nejvyssi pravdepodobnosti ovladac me graficke karty (nvidia geforce MX4000 64Mb, nejhorsi grafarna, vim:))))) Nicmene kdyz hra bezi, tak jde az vzorove plynule.... Mam pIII 933Mhz a 512Mb RAM....... Mam i dostatek mista pro SWAP files..... No a hra takto zamrza a nasledovne restartovava kompa bud kdyz jsem ve hre a hraju, nebo pri ukazkach, ktere se vzdy seknou na stejnem miste (cca po 5-ti sekundach) a nekdy i v MENU..... Hru jsem asi milionkrat preinstaloval.... Zajimave ale je ze ostatni desitky her behaj nadherne a s nicim takovym me neprudi.... Dostal jsem se i celkem daleko (ve hre), jelikoz se to ze zacatku nestavalo.... Padalo to jen pri ukazkach, tak jsem je prosterychle odklikaval... Ale zhorsovalo se to stejne jako stav postreleneho vojaka, pobliz ktereho neni zadny medic..... Nevim co s tim a jsem zoufalej... Pomozte prosim, óóóó velcí PC mágové:)))

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 09 srp 2007 22:34

Když nyní spustíš jinou hru, tak tam problémy nejsou? Nepřehřívá se grafická karta?

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 10 srp 2007 06:50

Nepomohlo by spuštění v "režimu kompatibility pro win98"?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

goor111
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod goor111 » 10 srp 2007 13:49

Kdyby se prehrivala, tak budou potize i u jinejch her:) A navic mi to nekdy restartuje kompa po nekolika sekundach... Ete v intru:D Tu kompatibilitu zkusim predelat:) Dik....

goor111
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod goor111 » 10 srp 2007 14:17

Tak nepomohla ani zmena kompatibility... Zase se to seklo a restartovalo kompa a zase ta sama tabulka jako vzdy (vinikem nestability systemu je pravdepodobne ovladac graficke karty... Ovkladac graficke karty nemohl dokoncit vykreslovani, bla, bla, bla) To vypada blede... Vubec nevim co s tim... To bude asi nejakej bug, bo nevim co:(....

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 10 srp 2007 16:31

Tak zkus nějaký jiný ovladač grafiky, i ten nejnovější nemusí být nejlepší, takže bych se nebál nainstalovat starší, který třeba bude fungovat. Před instalací nových ovladačů staré odinstalovat v nouzovém režimu a restartovat!

goor111
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod goor111 » 10 srp 2007 17:17

Tak to na ten renegade kaslu... Jak znam svou smulu, tak bych tam dal nove ovladace, renegade by sel bez chyby a za to ostatni hry uz ne:D

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 10 srp 2007 17:19

Dohrál bys Renegade a pak bys vrátil původní ovladač ... Kdo si hraje nezlobí :D

goor111
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod goor111 » 10 srp 2007 18:36

No hrama jsem zasobovanej dost, o to se neboj:D Kdyz z nich umazu renegade, tak se nic nepozna:D:D:D

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Zamrzání PC a padání her
    od doldy » 21 pro 2024 13:02 » v Problémy s hardwarem
    3
    2452
    od rohlicek1 Zobrazit poslední příspěvek
    05 led 2025 09:56
  • Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
    od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem