PC je hlučné a hry se občas sekají - je něco s procesorem?
Re: PC je hlučné a hry se občas sekají - je něco s procesore
ja jsem to pak jeste vsechno zkousel vysavat.. po ty jehle
.. nevim no .. zkusim ten hijackthis ... treba se neco najde protoze mi to neprijde normalni ... je to sice stary procesor, ale porad nevidim duvod proc by mel mit takovou zatez a teploty :) .. jinak zatim diky za rady :)

Re: PC je hlučné a hry se občas sekají - je něco s procesore
Tohle vypada na nejakeho červa, jak už psal Adys - stahni HiJackThis a hoď sem odborníkum log 
Jinak jestli tam máš system od té doby co maš PC a pořad něco na tom děláš, tak to ti už žáden čistici program nepomůže, doporučil bych ti čistou instalaci, jednou za čas neuškodí.
btw trochu OT: u mého stareho P4 sem měl taky problém stim že zahučel na 3 sekundy a pak se uklidnil
ale nemělo to nic společneho se zatěži, tak sem mu posunul hranici v jakych teplotach de do otaček a mam ticho v pokoji a jako bonus ještě teplo... jojo Pentium 4 topi fajn doporučuju na zimu tak 2 do jednoho pokoje, vytížit to a o topeni je postarano a je to jednoduchši než štípat dříví.

Jinak jestli tam máš system od té doby co maš PC a pořad něco na tom děláš, tak to ti už žáden čistici program nepomůže, doporučil bych ti čistou instalaci, jednou za čas neuškodí.
btw trochu OT: u mého stareho P4 sem měl taky problém stim že zahučel na 3 sekundy a pak se uklidnil

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4345
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
20 lis 2024 15:04
-
-
Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp) - 14
- 6091
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 10:56
-
-
-
Něco se stalo a váš PIN kód není k dispozici
od david7891 » 29 črc 2024 22:18 » v Windows 11, 10, 8... - 1
- 2548