Hodně zajímavě vypadá tenhle foun: Lenovo A760. Docela mě zaujal, hlavně výbavou.
S tím procesorem od Qualcommu by snad už měli odpadnou ty problémy s dlouhým fixem GPS a 1GB RAM.
Jen ten eshop a cena i když do Vánoc je času dost a na etotalku je za $94, což mi přijde dost málo a A660 je tam za $110.
(a u obou uvádí běžnou cenu $150)
DOPLNĚNÍ: Jak už jsem říkal, do Vánoc zbývá dost času a určitě se objeví další zajímavý novinky na trhu.
Nový mobil do 2,5-3k Vyřešeno
Re: Nový mobil do 2,5-3k
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Žbeky píše:Jiný úhel pohledu: Radši "předraženou značku" s byť mizernou, ale aspoň nějakou základní podporou, než NONAME, kde se splácají HW komponenty tak, aby se to rozjelo, dá se na to základní systém bez optimalizace pro konkrétní sestavení či kontrolu funkčnosti (hlavně, že je zdarma) a honem do prodeje. A než záplatovat, to raděj vydáme honem další model a tak pořád dokola. A to ani nezmiňuju "autorizované servisy" a minimální komunitu.
Pořád platí heslo, že nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci
No vidíš, v tomhle je ideální WP8, které je plně optimalizované již od základu. Ten systém jede na každém HW stejně

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Proti WP8 jsem zatim nerekl jedine slovo (nemam osobni zkusenost, tak nesoudim), kazdopadne to bude i tim, ze MS dal minimalni pozadavky na HW a na slabsi to proste zakazali. Tim se vyhli problemu open source androidu, ktery si "vyrobce" zkompiluje a narve na cokoliv.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 4
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 4
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
však v poho..jen jsem konstatoval.. 

Hele nevím jak ty, ale já mám ten Sony XPERIA Tipo, je naprosto výborný... rychlý, nejnovější Android... 4GB vlastní paměti a dostaneš 4GB paměťovky zdarma v balení. Ram taky velká... ideální do ruky... baterie vydrží asi tak 4 dny za plného používání... prostě skvelý mobil. Mám ho už za necelé 3 týdny ... - 1 ROK. Zažil asi 100 pádů na zem a do vody... a furt drží, i displej je skvělý. Udělal jsem dobrou koupi. Jak chceš, ale neuděláš chybu.
Mám ho už za necelé 3 týdny ... - 1 ROK. ? Nějak nechápu tu větu. :)

Teď už jsme to pochopili. 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
CZVaclavCZ píše:Ram taky velká... ideální do ruky...
Taky pěkné spojení

Jinak opravím pár nepřesností. Tipo vážně nemá nejnovější android, ale oficiálně jen ICS, který je už skoro 2 roky starý. A stejně tak nevydrží 4 dny plného používání. Stačí si zapnout mobilní data, každou hodinu tak 15 minut surfovat a máš po baterce ještě to odpoledne
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Mobilní data nepoužívám. Ani na to nemám, ještě platit data -_-
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já si naopak myslím, že dnešní doba je datová a sehnat si nějaké mobilní řešení už lze za poměrně dobrou cenu, byť by to měl být Mobil.cz s 200MB FUPem..stále lepší, jak být bez dat úplně..Wifiny nejsou všude a často se mi v Praze stalo, že třeba u KFC, McDonalds, apod. byly NEFUNKČNÍ! Šmejdi jedni, takový prachy a nemůžou ten net rozběhat..grr 

No mám bleskmobil a tam tam moc na výběr není.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2528
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 13:38
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4166
-
od czTANIScz
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 2003
-