Prosím o preventivní kontrola logu
Re: Prosím o preventivní kontrola logu
Ano z MbAM jsem log dal ale v Combofixu celý log dát nemohu.. pokaždé když jsem ho zapnul tak mi spadl počítač..
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
MbAM dej ještě jednou (sken).
Combofix spusť v nouz. režimu.
Combofix spusť v nouz. režimu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Hele promiňte, ale po tom všem co jste mi řekli mi počítač začal házet samý bluescreeny tak radši už s tim skončim než se nestane ještě něco horšího...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Žádný program nemazal nic, co by BSOD mohlo způsobovat... Problém bude jinde... Pokud ale nechceš pokračovat... Ideální by bylo sem dát log z programu WhoCrashed a můžeme se podívat co způsobuje pády systémy
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
On Tue 10.9.2013 6:45:34 GMT your computer crashed
crash dump file: C:\Windows\Minidump\091013-25303-01.dmp
This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x75B80)
Bugcheck code: 0x109 (0xA3A039D89FA4D83A, 0xB3B7465EF221A790, 0xFFFFF800035FF9D4, 0x1)
Error: CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION
file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe
product: Microsoft® Windows® Operating System
company: Microsoft Corporation
description: NT Kernel & System
Bug check description: This indicates that the kernel has detected critical kernel code or data corruption.
This might be a case of memory corruption. More often memory corruption happens because of software errors in buggy drivers, not because of faulty RAM modules.
The crash took place in the Windows kernel. Possibly this problem is caused by another driver that cannot be identified at this time.
crash dump file: C:\Windows\Minidump\091013-25303-01.dmp
This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x75B80)
Bugcheck code: 0x109 (0xA3A039D89FA4D83A, 0xB3B7465EF221A790, 0xFFFFF800035FF9D4, 0x1)
Error: CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION
file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe
product: Microsoft® Windows® Operating System
company: Microsoft Corporation
description: NT Kernel & System
Bug check description: This indicates that the kernel has detected critical kernel code or data corruption.
This might be a case of memory corruption. More often memory corruption happens because of software errors in buggy drivers, not because of faulty RAM modules.
The crash took place in the Windows kernel. Possibly this problem is caused by another driver that cannot be identified at this time.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Upni někam zkopírovanou a zararovanou složku:
C:\windows\minidump.
Stáhni si Memtest:
Do políčka vlož největší velikost Tvé jednotlivé paměti RAM (256,512 nebo 1024,2048) dej Start , nech nejméně 2h běžet , pokud bude po 2h stále 0 errors , jsou v pořádku.
C:\windows\minidump.
Stáhni si Memtest:
Do políčka vlož největší velikost Tvé jednotlivé paměti RAM (256,512 nebo 1024,2048) dej Start , nech nejméně 2h běžet , pokud bude po 2h stále 0 errors , jsou v pořádku.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!