Čaute , dokoupil jsem si Ram 1Gb do PC , ale nevidím v tom žádný patrný rozdíl .
Ram se načte ihned po zapnutí počítače a měl by jet bez problému nebo je nutný reinstall systému ?? :)
Poznám zvětšení RAM o 1GB?*
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Poznám zvětšení RAM o 1GB?*
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 10 zář 2013 21:17, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: Ram 1Gb
mě 1gb ram jela bez reinstalu systemu a stale vše šlape jak má
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
A poznám nějaký rozdíl když mám +1Gb ?
zaleži jesli se ti něco zapne rychlej a dalši drobnosti třeba mě se chrom zapne rychle předtim jsem dost dlouho čekal a nebo rozdil jde poznat i u her
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Zář 2013 19:07) ---
zaleži jesli se ti něco zapne rychlej a dalši drobnosti třeba mě se chrom zapne rychle předtim jsem dost dlouho čekal a nebo rozdil jde poznat i u her
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Zář 2013 19:07) ---
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Taky záleží na tom, kolik RAM jsi měl předtím a potom. Je velký rozdíl zvýšit 512MB na 1,5GB proti 2GB na 3GB
První případ zvyšuješ na 3násobek (o 200%), druhý na 1,5násobek (o50%)!

První případ zvyšuješ na 3násobek (o 200%), druhý na 1,5násobek (o50%)!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Po spuštění více programů najednou rozdíl poznáš, protože PC nebude muset horlivě používat swap na disku a jak je známo, tak
jde o jeden z nejvíce práci-zpomalujících faktorů na PC (to je obecně u většiny HDD, hlavně těch starších a pomalých v ntb).
Zrychlení PC po přidání další RAM nastane jen v případě, že má PC RAM nedostatek už po startu. 1GB díru do světa neudělá a takový
Windows XP se ke swapování uchylují dost. Navíc ani neprovádí automatickou defragmentaci disku a to má také značný vliv.
Nenapsal jsi co máš za OS a kolik si měl předtím RAM. Takže těžko tady něco odvozovat.
jde o jeden z nejvíce práci-zpomalujících faktorů na PC (to je obecně u většiny HDD, hlavně těch starších a pomalých v ntb).
Zrychlení PC po přidání další RAM nastane jen v případě, že má PC RAM nedostatek už po startu. 1GB díru do světa neudělá a takový
Windows XP se ke swapování uchylují dost. Navíc ani neprovádí automatickou defragmentaci disku a to má také značný vliv.
Nenapsal jsi co máš za OS a kolik si měl předtím RAM. Takže těžko tady něco odvozovat.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Měl jsi 1 TB RAM a přidal jsi 1 GB? To ti moc výkonu nepřidá ...
Re: Poznám zvětšení RAM o 1GB?*
1TB RAM? To píše konkrétně kde? Já jsem si to četl předtím i potom a žádný zmínky o 1TB RAM jsem si nevšiml.
OT: Nezdá se vám, že je s fórem něco v nepořádku? Třeba - prohlídněte se tenhle thread: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=46&t=116030&p=899798#p898119. Proč MiliNess odpovídá na příspěvky, který tam nejsou? Ještě přikládám screen, jak to vidím já:
OT: Nezdá se vám, že je s fórem něco v nepořádku? Třeba - prohlídněte se tenhle thread: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=46&t=116030&p=899798#p898119. Proč MiliNess odpovídá na příspěvky, který tam nejsou? Ještě přikládám screen, jak to vidím já:
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Re: Poznám zvětšení RAM o 1GB?*
To je chyba uživatele, že nám nedodal dostatek dat, takže k tomu co popsal nemáme co říct. 1 TB je nadnesený příklad, ale každý hned pochopí, že by k tomu 1 GB neznamenal vůbec nic. Kde si tazateli nechal hlavu?
Navíc není 1 GB jako 1 Gb ...
Navíc není 1 GB jako 1 Gb ...
Zpět na “Problémy s hardwarem”