Problém při reinstalaci-výpadek elektřiny
Problém při reinstalaci-výpadek elektřiny
Při reinstalaci windowsu došlo k výpadku elektřiny. Po novém spuštění počítače začal windows načítat a pak naběhla modrá obrazovka s hlášením "restartování instalace windowsu". Pak monitor sčerná o objeví se akorát kursor.Můžete mi prosím poradit co s tím? 

Existují dva druhy blbců. Ti co se s tím narodili a ti co se k tomu dopracovali.
...
Ty seš mi kopyto (nic ve zlem)
Zmačkni delete, F2 se použivalo kdovi kdy ja ho použival na Pentium MMX 166Mgz a to tomu se eště ani pořadně nedalo mluvit bios
Rád bych veděl kolik ti je.A jestli jsi laik samouk tak zachvíli nebudeš aspon ten laik. ja jsem taky samouk skoušenim se nejvíc naučiš to mi řikal bratranec ktery mi kompa poskládal.Ja tak skoušel že u nás musel byt aspon každy tyden jednou PCčko bylo cely poničeni a kdo vi co a ted?Ted sem bratrance už dost dlouho neviděl
Zmačkni delete, F2 se použivalo kdovi kdy ja ho použival na Pentium MMX 166Mgz a to tomu se eště ani pořadně nedalo mluvit bios
Rád bych veděl kolik ti je.A jestli jsi laik samouk tak zachvíli nebudeš aspon ten laik. ja jsem taky samouk skoušenim se nejvíc naučiš to mi řikal bratranec ktery mi kompa poskládal.Ja tak skoušel že u nás musel byt aspon každy tyden jednou PCčko bylo cely poničeni a kdo vi co a ted?Ted sem bratrance už dost dlouho neviděl

Abych řekl pravdu, tak asi před 2,5 roku jsem věděl akorát že počítač existuje.Koupil jsem si notebook a učil se sám.Instalování programů,nastavení sítě, údržba systému atd. protože jsem hráč (dříve playstation 2)začal mi chybět výkon počítače a tak jsem si koupil stolní počítač.Nechal jsem si sestavit myslím že docela dobrý herní počítač.Sám jsem ho doma sestavil a nainstaloval windows včetně ovladačů.Počítač se mi začal zasekávat (možná troják), tak jsem se rozhodl pro reinstalaci včetně naformátování disku. Bohužel s výpadkem proudu během instalace a s jejímy následky jsem se ještě nesetkalMyslím že jsem zas o kousek dál ne?
Moje kámoška říká"když to nejde tak všechno pomačkám a ono to jde'
Moje kámoška říká"když to nejde tak všechno pomačkám a ono to jde'
Existují dva druhy blbců. Ti co se s tím narodili a ti co se k tomu dopracovali.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6111
-
od mateo-
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:09
-
-
- 4
- 4027
-
od petr22