poradte jaky vybrat router ??
Re: poradte jaky vybrat router ??
prehanis podle me zase.....ten router jsem si koupit abych rozsiril wifi signal coz sem napsal.....to je podle me hlavni vec k cemu ten router slouzi.....a parve pisuu zamerne ze mam Stavajici modem od o2 tak si snad umis predstavit jak je to zapojene nee....ze zasuvky kabel do modemu contrend od 02 a z modemu kabel do pc.....a ja se ptam jak mam ten novy router tp link presne zapojit jesltli ho jen spojit kabelem s modemem contrend a nebo ho zapojit mezi pc s modem jestli si tim necim pomuzu protoze takhle to pisou v manualu abych to zapojil takhle.....
i7 3770, 12 GB Corsair 1600mhz , GTX 970 , Asus P8z77-V LX2
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Neprehanim, jen konstatuju fakt. Pokud jsi chtel POUZE rozsirit signal, mel jsi vzit router bez USB. Pokud jej chces vyuzit, musis jej zapojit mezi a znova routovat. Rozhodne si v nicem nepolepsis (odezvy, stabilita), naopak budes mit v siti dve podsite zcela zbytecne
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 4
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
tak to je snad jedno jestli ten router ma usb nebo ne...je to jen vyhoda.....predpokladam ze tento tplink neumi vdsl takze ho nemuzu nahradit stavajicim......na stavacim modemu comtrend od 02 sem vypnul wifi sit a chci ji poustet jen na tom tplink......ten tplink jsem pripojil ke stavacimu modemu comtrend kabelem tak ze na comtred je ve zdirce např. lan 2 a do toho tplink jsem to dal do zdirky WAN...takze do tplink je zapojen jen tento ethernetovy kabel do zdirky wan......JE TO TAKTO DOBRE ZAPOJENE ???
na notebooku jsem nasel wifi sit tplink kterou jsem nastavil zadanim pinu a nastaveni zabezpeceni.....takze jsem pripojen na te siti ale je u toho vykricnik protoze nefunguje pripojeni k internetu...nevim proc ?? a s nazim se pres prohlizec dostat do tplinku ale nikde mi to nejde ani na pc ani na ntb ??
pls poradte s temito 2 veci ???
na notebooku jsem nasel wifi sit tplink kterou jsem nastavil zadanim pinu a nastaveni zabezpeceni.....takze jsem pripojen na te siti ale je u toho vykricnik protoze nefunguje pripojeni k internetu...nevim proc ?? a s nazim se pres prohlizec dostat do tplinku ale nikde mi to nejde ani na pc ani na ntb ??
pls poradte s temito 2 veci ???
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Protoze se ti bijou DHCP rozsahy. Bud to das do bridge (ve FAQ mam navod) a nepujde poradne USB, nebo zmenis rozsahy, ale zarizeni se navzajem neuvidi
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
hmm tady se asi rady nebo pomoci nedočkam.....takovy rady pis nejakymu dalsimu modovi a ne me kdyz ani nevim jestli to mam dobre zapojeny.....proste mam internet od O2 kde modem od nich ma mizerne pokryti wifi signalu tak pokud vim tak nejlepsi volba je koupit dalsi router coz sem udelal a tek to chci jen zapojit, udelat wifi sit a prs usb sdilet data po siti......a ty mi tady pises jako kdyby to byla nějaka Nemožna věc !!!
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Píšu, že ve FAQ je můj návod. Kdybys ho náhodou opět nemohl najít, tak tady máš odkaz - viewtopic.php?f=8&t=2175
Je zcela polopatistický a už má téměř 31 000 zobrazení. I kdyby ho použil každý desátý člověk, jsou to 3000 lidí, kteří to podle něj zvládli a nikdo si nestěžoval na přílišnou odbornost ani nesprávnost. Tady už jsem se na něj pouze odkázal, zmínil, co z toho můžeš použít a (ne)výhody jednotlivých řešení. To, že nelze splnit všechny tvé požadavky je prostě realita a opravdu nemožná věc. Pokud chceš pouze wifi, nepůjde USB. Pokud chceš USB, nebude to jen wifi AP, ale i router a určitě je větší pravděpodobnost delší odezvy nebo nestability. Zvýšení může být nepatrné, každopádně určitě nedojde ke zlepšení. Víc servírovat to už fakt neumím
Je zcela polopatistický a už má téměř 31 000 zobrazení. I kdyby ho použil každý desátý člověk, jsou to 3000 lidí, kteří to podle něj zvládli a nikdo si nestěžoval na přílišnou odbornost ani nesprávnost. Tady už jsem se na něj pouze odkázal, zmínil, co z toho můžeš použít a (ne)výhody jednotlivých řešení. To, že nelze splnit všechny tvé požadavky je prostě realita a opravdu nemožná věc. Pokud chceš pouze wifi, nepůjde USB. Pokud chceš USB, nebude to jen wifi AP, ale i router a určitě je větší pravděpodobnost delší odezvy nebo nestability. Zvýšení může být nepatrné, každopádně určitě nedojde ke zlepšení. Víc servírovat to už fakt neumím
uz to mam vyreseny.....menit ty rozsahy atd nebylo potreba stacilo to prepojit do jineho lan a to wan se chytlo....
muzes mi dystak trochu vysvetlit tohle co si napsal ??
ten dosah te wifi site opravdu neni o tolik vetsi jako ma ten modem od O2 ( a to je urcite jen kšunt) a pritom je to tplink skoro za litr s 300mbs.....a jako chces teda rict kdyz ho budu vyuzivat na wifi sit tak mi pres to usb nepude sdilet data ??!
nechapu proc to ma furt takhle pro a proti.....proc to proste nedela to co ma ??? a podle tvych to jede na polovcni vykon....proc to nejde na plno ??
Žbeky píše:Pokud chceš pouze wifi, nepůjde USB. Pokud chceš USB, nebude to jen wifi AP, ale i router a určitě je větší pravděpodobnost delší odezvy nebo nestability. Zvýšení může být nepatrné, každopádně určitě nedojde ke zlepšení. Víc servírovat to už fakt neumím
muzes mi dystak trochu vysvetlit tohle co si napsal ??
ten dosah te wifi site opravdu neni o tolik vetsi jako ma ten modem od O2 ( a to je urcite jen kšunt) a pritom je to tplink skoro za litr s 300mbs.....a jako chces teda rict kdyz ho budu vyuzivat na wifi sit tak mi pres to usb nepude sdilet data ??!
nechapu proc to ma furt takhle pro a proti.....proc to proste nedela to co ma ??? a podle tvych to jede na polovcni vykon....proc to nejde na plno ??
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
300Mb/s je jen specifikace a s dosahem ma spolecneho jeste min. Pro a proti to ma proto, ze to vyuzivas k jinemu ucelu, nez to je primarne urcene. Ono tko sice funguje, ale ma to urcita omezeni. V tuto chvili USB neuvidi zarizeni pripojene primo k modemu.
O polovicnim vykonu jsem nic nepsal. Pokud se ti zarizeni pripojujou jen 150Mbit, tak zkontroluj nastaveni wifi, konkretne sirku pasma 40MHz
O polovicnim vykonu jsem nic nepsal. Pokud se ti zarizeni pripojujou jen 150Mbit, tak zkontroluj nastaveni wifi, konkretne sirku pasma 40MHz
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jaký vybrat HDD do notebooku na rozšíření ? Příloha(y)
od ski1961 » 16 srp 2024 13:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1815
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
16 srp 2024 14:23
-
-
-
Jaký z těchto dvou notebooků vybrat?
od Speed_dead » 10 říj 2024 21:49 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 2030