Tak, dneska se na svět dostala cracknutá verze GTA V pro Xbox (Pokud máte cracknutou konzoli, a chcete také tu hru, tak mi nepište kde jí seženete.. Pokud jí budete chtít, tak si jí jednoduše najdete! Nechci to šířit) Ale k věci, na Youtube se objevují první videa ze hry.. Celé to vypadá úžasně! Pokud se budete chtít podívat na záběry, tak Vám v tom nebráním. A pro ty co si hru předobjednali, doporučuju se nedívat, at si nezkazíte zážitek ze hraní tím že už budete vědět oč tam jde A jestli se teda chcete kouknout, tak Vám doporučuju rychle, jelikož to R* nechá smazat.. :) Napište svůj názor co si o tom myslíte..
OMG! Vypadá to úžasně... ale už jsem předobědnal na PC, ale furt se neví kdy vyjde... to mě nejvíc štve. Ve videu je vidět, že tam je dost stejných zvuků a grafika je taky zblízka podobná GTA IV. Tak když bude na PC, tak budou podobné HW, lehce zvýšené jako Battlefield 4.
Taky si to myslím... Max Payne 3 byl na PS3 dřív a za 3 měsíce na PC. GTA III o 6 měsíců později na PC, GTA IV až o 8 měsíců později na PC a GTA V bude tak odhadem 5 měsíců později. Stejné HW jako MP3 to bude určitě... pracují na stejném enginu
Je to tam... už jsem shlédl 6 videí, je to super.. .moc se těším. Prostě moc, moc, moc povedená hra... asi si koupím Playstation, nechce se mi čekat na PC
Hlavně že všichni říkají že PCkaři jsou jenom piráti nic víc.. a ted se podívejte na Xboxáře, všichni si to už můžou stáhnout když mají konzoli cracknutou, takže není v tom moc velkej rozdíl oproti PC
Už byl dokonce i stream z GTA V. Nějaký typas, kterému se to dostalo do ruky dřív, tak streamoval. Jen tak, oběvoval mapu, dělal blbosti. A nemohu už se dočkat zítřka. ^^