administrator
Pak by ses ale přes to dialogové okno přihlásil knějakému z účtů. Jestli tam napíšeš administrátor a potvrdíš ok, tak buď není vytvořený nebo (to by to snad napsalo) je špatný heslo.
Naposledy upravil(a) paul27 dne 11 srp 2007 12:59, celkem upraveno 1 x.
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Paul27 to nevysvětlil příliš šťastně-zkusím to napravit:
To, co popisoval Paul27 je postup, když je nastaveno Standartní přihlašování.Ty máš asi to, kdy jsou zobrazeny účty s ikonkama, na které klikáš.
V tom případě se Administrator zobrazí jen, když tam nebudou žádné další účty-jinak je skrytý!
Na tento účet se standartně přihlašuje jen v Nouzovém režimu-tam se normálně zobrazí.
To, co popisoval Paul27 je postup, když je nastaveno Standartní přihlašování.Ty máš asi to, kdy jsou zobrazeny účty s ikonkama, na které klikáš.
V tom případě se Administrator zobrazí jen, když tam nebudou žádné další účty-jinak je skrytý!
Na tento účet se standartně přihlašuje jen v Nouzovém režimu-tam se normálně zobrazí.

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
V XP prof. Ctrl + Alt + Del (dvakrát) a zobrazí se ti dialog, kam stačí napsat administrator a potvrdit ok.
V XP Home musíš přes nouzák.
Omlouvám se, trochu jsem to domotal, ale takhle (jak jsem to napsal teď) by to mělo funguvat.
P.S.: Omlouvám se za příspěvky o tom, že účet není vytvořený. Myslel jsem totiř, že se bavíme o administrátor, ale až teď jsem to pochopil. Účet administrator se samozřejmě vždycky vytvoří. Součást instalace Winů. Ještě jednou promiňte.
Naposledy upravil(a) paul27 dne 11 srp 2007 13:06, celkem upraveno 1 x.
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
paul27 píše:Omlouvám se, trochu jsem to domotal, ale takhle (jak jsem to napsal teď) by to mělo funguvat.
To je v pohodě-vždyť jsme jenom lidi.Já také dělám chyby a docela často.A jsem rád, když mě na ně někdo upozorní.Hlavní je totiž si své chyby uvědomit a poučit se z nich.

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”