CoD Black Ops vs CoD Black Ops 2

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

mimi
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

CoD Black Ops vs CoD Black Ops 2

Příspěvekod mimi » 13 zář 2013 15:43

Dobrý deň chcem si kupit jednu z tichto hier Call of Duty Black Ops alebo Call of Duty Black Ops 2 len neviem ktora sa mi viac oplati aby som potom nebanoval mohli by ste mi poradiť kotra je lepšia ako čo sa týka hratelnosti,singu,multi a zombie...ďakujem :thumbup:

Reklama
Montes
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: CoD Black Ops vs CoD Black Ops 2

Příspěvekod Montes » 13 zář 2013 15:48

Multiplayer ani zombie sem nehrál, ale já ti doporučují Black Ops 1, nebo si počkej na Ghost je to od vývojářů Modern Warfare. Po příběhové stránce jsou Black Ops lehce za MW. Pro mě BS2 je slabší.

Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod Oxxid » 13 zář 2013 15:48

Já ti nedoporučím ani jednu. Z hlediska hratelnosti je na tom BO 1 mnohem lépe, ale moc lidí jí už nehraje. Call of Duty Black Ops II je podle mě jenom hrozná slátanina, naprosto nehratelná hra (můj názor). Být tebou tak jdu do hry třeba Counter Strike Global Offensive, je levnější a dle mého nabídne více zábavy. Každopádně BO II je na víkend na Steamu zadarmo, tak si to stáhni a zahraj.

p.s.: Call of Duty je od dob COD4 hrozná hra, každým dílem víc a víc ;)

mimi
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod mimi » 13 zář 2013 15:53

no dik lebo fakt neviem čo by som si mal kupit..

pulsik
člen BSOD týmu
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod pulsik » 13 zář 2013 16:02

Oxxid píše:p.s.: Call of Duty je od dob COD4 hrozná hra, každým dílem víc a víc ;)

Nesouhlasím. COD 4 mě dost bavila a ještě si ji někdy s radostí zahraji. Mě třeba nebavila jednička ani dvojka. :-)

Odesláno z mého SE Xperia Neo V pomocí Tapatalk

Baggy
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Baggy » 13 zář 2013 16:05

já ud čtverky strávil asi 1000hodin :)
CPU:i5 8600k 5.3GHZ MB:MSI MPG Z390 Edge AC RAM:2x16GB 4133MT/s OS DISK:SATA Samsung 860 500gb NVME:KINGSTON NV2 1TB NVME2:WD SN 560 1TB HDD:2TB WD RED HDD2: WD DC HC330 10TB PSU:Seasonic 750GM GPU:RX5700 XT CASE:CoolerMaster COSMOS Custom
MOUSE:Razer DeathAdder Chroma
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744
PH:SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128gb
NT:Dell Vostro 14 5471/HP Elitebook G7

mimi
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod mimi » 13 zář 2013 16:12

fakt neviem ktore CoD si mam kupiť...

adavyp
člen BSOD týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod adavyp » 13 zář 2013 16:16

Je to vec nazoru, ale BO se mi libily vice nez MW serie. Prvni dil ma lepsi SP.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.

"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca

Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod Oxxid » 13 zář 2013 16:16

pulsik píše:
Oxxid píše:p.s.: Call of Duty je od dob COD4 hrozná hra, každým dílem víc a víc ;)

Nesouhlasím. COD 4 mě dost bavila a ještě si ji někdy s radostí zahraji. Mě třeba nebavila jednička ani dvojka. :-)

Odesláno z mého SE Xperia Neo V pomocí Tapatalk

Bylo to myšleno jako že COD 4 byl poslední dobrý díl. Špatně jsem se vyjádřil

--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Zář 2013 16:38) ---

Obrázek

Baggy
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Baggy » 15 zář 2013 16:58

myslím si že nejlepší je MW série kvůli přiběhu :) séri BO sem nehrál jelikožž samotné recenze a trailery mě od ní odradily
CPU:i5 8600k 5.3GHZ MB:MSI MPG Z390 Edge AC RAM:2x16GB 4133MT/s OS DISK:SATA Samsung 860 500gb NVME:KINGSTON NV2 1TB NVME2:WD SN 560 1TB HDD:2TB WD RED HDD2: WD DC HC330 10TB PSU:Seasonic 750GM GPU:RX5700 XT CASE:CoolerMaster COSMOS Custom
MOUSE:Razer DeathAdder Chroma
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744
PH:SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128gb
NT:Dell Vostro 14 5471/HP Elitebook G7

HAFcool
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod HAFcool » 15 zář 2013 17:44

Osobně jsem byl velký fanoušek série Call of Duty až do jednoho určitého dne. Jakmile vyšlo Black Ops II, tak jsem si po zhlédnutí gameplaye řekl sám sobě, jestli si ze mě nedělají opravdu už prdel. Už několik let jsem jim kupoval stejnou kravinu, která max. změnila hlavní postavy. Proto jsem začal hrát Battlefield a už u něj asi zůstanu, ale Call of Duty Ghost má nový engine a má tam být všechno v novém kabátě, takže mu šanci dám. Závěr?

Pokud ještě nemáš jedno dílo u sebe, tak ti doporučuji počkat do 5. listopadu na Ghosta. Pokud chceš výběr Black Ops vs. II, tak u mě by to byl Black Ops I, ale je to vyhazování peněz.
Ta hra tě bude bavit nějakých 30 hodin, pak to letí do skříně. Po přestavění PC už nemám ani jednoho CoDa na HDD, protože to pro mě už nic neznamená a oproti BF3 je to něco nepodstatného.

Call of Duty 4 - 10/10 (změna jako prase a k lepšímu, popravdě nikdy neomrzí a rád se časem k ní vracím)
Call of Duty 5 - 7/10 (strašně se mi líbilo, že to byla první hra, kde s lidským tělem něco udělá granát atp.. MP taky ušel, ale hrál jsem to snad 15 hodin)
Call of Duty Modern Warfare 2 - 9/10 (proč tolik? Protože tam přišlo tolik těch pozitivních změn, že jsem byl naprosto spokojený, ale Steam to docela zabil)
Call of Duty Black Ops - 6/10 (změna k horšímu, špatné prostředí a ze začátku strašný problémy se zómbíky)
Call of Duty Modern Warfare 3 - 5/10 (celkem dobrý příběh, jinak to bylo větší DLC na MW2)
Call of Duty Black Ops II - nehodnotím (podle gameplaye a pár minut hraní naprostý otřes a probuzení, že každý rok je to jako smyčka. Pořád to samé dokola)

Nechci tady zakládat stále opakované téma, co je lepší, jestli Battlefield nebo Call of Duty. Každému se líbí něco jiného, ale Call of Duty sprostě využívala, že má tolik fanoušků, kterým je jedno, co jim dáš pod nos, hlavně, že to má název Call of Duty. A nejvíce mě dokázalo naštvat to, že po 2 dnech vydání už tam lítá Clark Kent a střílí lidi přes zdi do hlav, a co se mu stalo? Nikdy nic.

Omlouvám se, že jsem napsal takovouhle odpověď, ale je mi líto lidí, kteří by si chtěli něco takového koupit. Pokud jsi ještě nikdy neměl žádného CoDa, tak to pro tebe asi bude příjemné, ale pokud ještě nic nemáš, tak si můžeš počkat na ten Ghost.

A jestli chceš odpověď mezi Black Ops a II? Tak znovu, za mě Black Ops I.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Hry”