Telepatie intuice a podobné nadpřirozenosti, náhoda, blbost? Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

pidlo
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Telepatie intuice a podobné nadpřirozenosti, náhoda, blbost?

Příspěvekod pidlo » 20 zář 2013 18:05

Ahojda Vím že to na toto foro nepatří proto se omlouvám ale chtěl bych poradit ještě na prváku před 6 lety jsem měl takový problém že tam byla holka a já o ní věděl úplně vše aniž by mi to kdo řekl náhoda? párkrát se mi stalo že jsem měl tušení zlé a něco zlého se stalo. Párkrát se ve snách viděl nehodu stala se. Náhoda nevíte o něčem co by mi poradilo? už ty to stavy nemívám jsem za to rád ale chtěl bych zas vědět co si lidi myslí a vážně jsem to uměl ale nechci to odnést tehdá jsem to nezvládal nadával jsem na to a přišel jsem o to prokletí. Je tu někdo kdo věří v nadpřirozeno? Někdo říká že to jsou dary já to nazíval prokletím, dost jsem toho zneužil vím že mi tu asi nikdo nepomůže ale byl bych rád za jakoukoliv radu. Ono se mi to začíná vracet a já se toho bojím.

Reklama
Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Telepatie intuice a podobné nadpřirozenosti, náhoda, blb

Příspěvekod Uziv00 » 20 zář 2013 20:52

telepatie jako taková je celkem jasně popsána a taktéž jsou popsány testy, které ji prokazují, případně vyvrací. Hodně se na toto téma experimentovalo v 80-tých letech minulého století, ale pokud vím, výsledky zveřejňovány nebyly.
Intuice souvisí s předpovědí nějaké události, případně s chováním objektu. Svým způsobem je trénovatelná. Základy pramení už z dávna, kdy jsme ještě neměli tak vyvinutý prefrontální kortex a spousta věcí se řešila intuitivně. Trénovatelnost bych popsal např. na nějakém sportu. Ze začátku se snažíš mít správný postoj, správné držení těla, správný švih atd. jakmile ale dostatečně natrénuješ, pak už to jde samo a nad těmito základy se vůbec nezamýšlíš.
Ke tvému problému - pokus se odvést pozornost mozku k nějaké technické vědě, např. k matematice. Energie věnovaná mozku pro řešení např. diferenciálních rovnic dostatečně zaměstná jiné buňky a pocitová část se tím utlumí.

pidlo
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod pidlo » 20 zář 2013 21:09

Mě toted zatím neomezuje tak jak dřív chci to krotit a zároven troško ovládat před tím jsem to už neovládal musel jsem brát oblbováky a nešlo mi nic učení mi šlo ale furt jsem měl plnou hlavu a ta mě furt třeštila. nechci se tomu vyhýbat prostě mi to někdo nadělil já se stím jen musím naučit pracovat, naučit se pracovat sám se ssebou . Jen by mi bodli nějaké návody nebo něco jak na to. Sice jsem si to nevybral ale chci se stím naučit krapet pracovat aby to nedopadlo jako dřív je fakt jsem starší možná dokonce i moudřejší. hlavu zaměstnávám učením se na přijímačky které budu chtít zkusit.

Darth Vader
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Darth Vader » 20 zář 2013 21:20

Mě na soustředění pomáhá bílej šum (white noise), pouštim si ho při učení. Vlastně si ho pouštim i proto, protože přehluší ostatní kravál po baráku a neruší mě :D
Naposledy upravil(a) Darth Vader dne 20 zář 2013 21:35, celkem upraveno 1 x.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 20 zář 2013 21:27

Pokud chceš návody jak pracovat sám se sebou, tak tady jsi na špatné adrese. Pokud jsi to ještě nezjistil, tak tady řešíme problémy kolem informační a výpočetní techniky. Takže se zamysli trochu realisticky a obrať se na psychology. Ti řeší i problémy osobnosti. Tady se řeší technické problémy. Pokud se bude v tomto tématu pokračovat, bude to jen spam bez jakékoliv informační hodnoty, ne-li přímo bludy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

pidlo
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod pidlo » 20 zář 2013 21:33

Tak z toho můžem udělat diskuzi někdo se chytí a napíše postřehy jiní se naučej něco novýh oto co si zažil s dědou je empatie cítit pocity druhých..
Ten bílý šum vyzkouším. když se ti toto děje trénuj a budeš třeba lepší pokud znáš spůsob jak to trénovat ve 2 se trénuje blbě páč musíte mít vzájemnou důvěru já kdysi trénoval s kámoškou. Pak se jaksi ztratila a já zažíval bolesti pak když ustaki jsem zjistil že umřela ve strašných bolestech po autonehodě. Od té doy jsem to nijak s nikým necvičil. To ona mě řekla co mám a jak stím pracovat. sám se sebou se budu učit sám ale s těmahle nadpřirozenýma věcma se nějaká pomoc hodí.
Budu se snažit držet pravidel. Dokonce jsem slyšel o případu telekineze kdy prostě na dálku ovládal pc to je blud, co si o tom myslíte?

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 20 zář 2013 21:43

Již jsem to jasně napsal. Zatím tady diskutuješ sám se sebou. Obrať se na web. kde se této problematice věnují a tady s tím nepokračuj, protože to lze posuzovat jako spam a téma zavřít. Dokonce jsi to sám označil již v názvu .... blbost.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 20 zář 2013 22:13

Telepatie a podobné záležitosti jistě existují. Já se s tím setkal mnohokrát. Jenom je třeba vyhodnotit, kdy je to telepatie a kdy souhra náhod.

Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod Oxxid » 20 zář 2013 22:16

http://www.maxiforum.cz/zahady-a-nadprirozeno/ Zde můžeš polemizovat do alelůja.

pidlo
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod pidlo » 20 zář 2013 22:19

díky všem za diskusi a pomoc.

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 20 zář 2013 22:38

Na podzim se musí sklidit zelený list, na podzim se musí kouřit zelený list,...
Omez to, moc ti to nesvědčí.
Just Fucking Google It!

pidlo
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod pidlo » 20 zář 2013 22:47

Právě že nehulím. Výjmečně max 1 za 3 měsíce a když si dám tak toto nemívám. Nechci hulit.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”