Nejen odinstalovat,ale tazatel nemá zřejmě páru co na odinstal dal.Ty programy,které jsou nainstalované tak zřejmě i potřeboval.A ten návrh na odinstal-např.
CCleaner Piriform
Intel Application Accelerator
Nokia Connectivity Cable Driver
Windows Genuine Advantage Validation Tool
Je si někdo jistý,že už je nebude potřebovat?Nehledě na výběr co dal tazatel,který mu značně vytuní OS s funkčností.Zatím se už neozval tak asi nemá zájem.
odstraněni nepotřebnych programu
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: odstraněni nepotřebnych programu
tady ty mam odinstalovat
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ne.Já nevím,co všechno v pc za programy a služby využíváš.Ten seznam,co jsi dal,tak jsi střelil od boku nebo to byl záměrný výběr?Použij strejdu gůgla a danou aplikaci napiš ať zjistíš jestli ti na něco je nebo ne.
"Tady ty" - nevím, které.
Jak jsem již řekl, každý tu bude mít na to, co odinstalovat, jiný názor. Nakonec bude na Tobě, aby ses rozhodl. To, co Ti navrhl tux, je v podstatě maximum, já jsem se držel minima. Trefně to řekl richchie - to, co potřebuješ (z tuxova seznamu) nelikviduj, odinstaluj jen to, co určitě nebudeš potřebovat.

Jak jsem již řekl, každý tu bude mít na to, co odinstalovat, jiný názor. Nakonec bude na Tobě, aby ses rozhodl. To, co Ti navrhl tux, je v podstatě maximum, já jsem se držel minima. Trefně to řekl richchie - to, co potřebuješ (z tuxova seznamu) nelikviduj, odinstaluj jen to, co určitě nebudeš potřebovat.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 7906
-
od Prorock
Zobrazit poslední příspěvek
02 lis 2024 13:41
-