Vyssi teplota HDD Vyřešeno
Vyssi teplota HDD
Zdravim, vcera jsem mel teploty v norme kolem 30°C a dnes jsem zapnul PC a najednou na me nabehnuli tyto teploty nic jsem nedelal nepredelaval a pred HDD mam 140mm vetrak. Ted otazka cim to muze byt zpusobeno? ty HDD mam nad sebou ale maji rozestup a vzdy i ve velkym vedru nemeli tolik. Za kazdou radu budu jen rad.
Rád se přiučím novým věcem :-)
Re: Vyssi teplota HDD
Otevři bočnici a sleduj zda-li se teploty nezlepší, točí se ten ventilátor?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Občas je potřeba zbavit PC prachu a to především ventilátory a chladiče.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Teploty stejny jen kdyz dam na max vetrak tak se to stahne. Pc jsem komplet cistil ve ctvrtek a hlavne mam prachovy filtry takze ani moc prachu tam nebylo vse bylo vyfoukano kompresorem
Máš dobře udělaný Airflow? :) máš tam dva disky, přijde mi blbost aby se poškodili oba dva disky :) Spíše bych premyslel o tom ze bych dopředu k diskům dal ventilátor, popřípadě pridal další :)
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 4
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 4
Čistil jsi ve čtvrtek.Nejsou ty teploty od te doby ? Co jsi rozebíral ? Není třeba ventilátor u disků nasazen obraceně ?
Jsem flegmatik no a co?
Airflow mam dobrou a mam skrin Zalman Z9 Plus 2disky jsou komplet novy a jeden uz takovej deda no
Psal jsem ze mam ve predu jeden 140mm vetrak 
Ano cistil ve ctvrtek ale teploty byli potom v pohode rano jsem pak vypnul pc v pohode a to jsem jeste hral a teploty v pohode a vecer zapnu PC a nic nedelam a najednou az 45°C a ani nepracovali. Na ten ventilator se podivam ale myslim ze jsem ho daval dobre.

Ano cistil ve ctvrtek ale teploty byli potom v pohode rano jsem pak vypnul pc v pohode a to jsem jeste hral a teploty v pohode a vecer zapnu PC a nic nedelam a najednou az 45°C a ani nepracovali. Na ten ventilator se podivam ale myslim ze jsem ho daval dobre.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já jsem dal novou grafiku a najednou měl hdd 70st. Stará grafika foukala vše ven, ale nová to jen rozháněla. Tak jsem musel hdd dát výš mimo dosah grafiky a na místo hdd jsem dal další ventilátor.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
ja tam nic nemenil jen foukal prach pryc a potom to jelo v pohode ale proste po praci vecer uz teploty na 45°C skoro
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
RAM s vyšší frekvencní než podporuje CPU
od Karkulinn » 28 led 2025 20:40 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 9
- 2853
-
od falco_dee
Zobrazit poslední příspěvek
30 led 2025 19:35
-
-
- 9
- 3795
-
od Rewqa
01 led 2025 15:14
-
- 2
- 5933
-
od HelFix
14 říj 2024 21:13
-
-
Teplota M.2 disku Patriot P310 480GB Příloha(y)
od SGvagon » 09 lis 2024 19:50 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1887
-
od SGvagon
09 lis 2024 22:09
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”