Program na zvýraznění basů
Program na zvýraznění basů
Zdravím, sháním program na zvětšení basů do sluchátek. Tedy program co Vám zvýší basy. Je to něco jako DPS Manager který Vám zvedne basy a nebo si to všechno můžete přenastavit (Nutná root oprávnění). Takže sem se chtěl zeptat, jestli existuje program který by toto dokázel. Už jsem jednou hledal, ale našel jsem náké nekvalitní programy. Tak kdyby někdo veděl byl bych moc rád :)
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Program na zvýraznění basů
Když kvalitu tak třeba-http://www.izotope.com/products/audio/ozone/
Díky, a existuje něco že to udělá automaticky když to budu pouštět z youtube? nechce se mi ta písnička přidávat do programu a pak to upravovat?
Třeba DFX Audio Enhancer. "Vylepší" zvuky v celém systému.
DFX zkoušel jsem, celkem nic moc..
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
existuje něco že to udělá automaticky když to budu pouštět z youtube-pořiď pořádnou zvukovku+kvalitní repro a problém mít nebudeš.Pokud na přehrávání používáš nějaké chrastítka tak se nediv tomu,že to hraje špatně.
Jelikož mám notebook tak to asi problém bude :) a navíc, nechci aby to tu řvalo po celém bytě. Sluchátka u mě vedou.
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Zář 2013 21:08) ---
Jelikož mám notebook tak to asi problém bude :) a navíc, nechci aby to tu řvalo po celém bytě. Sluchátka u mě vedou.
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Zář 2013 21:08) ---
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
V tom případě nemůžeš chtít kvalitní zvuk.Integrovaná zvukovka nebude žádná pecka oproti interním nebo externím zvukovkám.
Takže by to chtělo aspon kvalitnější sluchátka, který ani nepotřebujou zvedat basy? jelikož to není ani potřeba?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A jak ti sluchátka samy zvednou basy?To snad dělá zvukovka+obslužný software+bedýnky nebo sluchátka.
tak třeba takhle je to u mobilů... Zajímalo by mě to jak to je u mobilů? Mám rootnutý mobil, a s jinou romkou. Romka obsahuje aplikaci na zvyšení basů. Pak je to 100 x lepší. Proč to je tak u mobilů?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tam to snad dělá aplikace.U toho noťasu ti to taky půjde,ale jen opět přes aplkaci.To znamená,že použiješ player s kvalitním ekvalizérem nebo pomocí pluginu do playeru třeba ten soft na který jsem dal odkaz a pod..Nepočítej s tím,že ti to bude fungovat pomocí webového prohlížeče.Tam se musíš spokojit jen s tím,co dokáže tvá zvukovka.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 5198
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6678
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 4067
-
od RostislavC