Nejde přeinstalovat Windows 7, vyskakuji samé errory
Nejde přeinstalovat Windows 7, vyskakuji samé errory
Dobrý den. Včera jsem se pokoušel změnit start ikonku zpět z upravené na normální. Program mi napsal, že to bylo úspěšné, ovšem zapomněl se zapnout explorer.exe, tak jsem zkusil restartovat PC. Jakmile jsem se měl dostat na plochu, rázem černá obrazovka a dalo se hýbat pouze kurzorem. Ctrl, alt, del fungovalo, zkusil jsem opět restartovat a dal jsem poslední známá funkční konfigurace, opět neúspěšně. Poté přišlo na řadu DVD, v BIOSU jsem nastavil jako primární zařízení DVD, vložil jsem, restartoval PC, mačkal F10 a najednou mi vyskočil tento error
Před vložením DVD jsem zkoušel jít do nouzového režimu a tam dát bod obnovy, bohužel, ani tam jsem se nedostal, při načítání potřebných souborů opět error. Pokud spustím windows 7 běžným způsobem, objeví se tato hláška Prosím o pomoc, děkuji předem.Re: Nejde přeinstalovat Windows 7, vyskakuji samé errory
Je tu rychlé ale bolestivé řešení. Připoj ten disk k jinému PC, zazálohovat data a pak disk znovu připojit a nainstalovat Windows znova :)
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 4
Re: Nejde přeinstalovat Windows 7, vyskakuji samé errory
Tady je takový menší problém. Klidně bych o ty data přišel, nic důležitého tam nemám, ale problém je ten, že ja se nedostanu k instalaci Windows 7, vyjede mi error viz priloha.
Mas originální windiws? :)
Ano, jinak bych sem ani nepsal. -.-
Jen se ptám je tu plno lidi co mají nelegální :) Tak pak neni disk nejak poskrabanej? pokud by byl disk v poradku tak bych radil v ubuntu naformátovat disky :) jde to spustit i pres flashku :)
-
- Pohlaví:
Poté přišlo na řadu DVD, v BIOSU jsem nastavil jako primární zařízení DVD, vložil jsem, restartoval PC, mačkal F10 a najednou mi vyskočil tento error
Ale nejprve musíš mačkat F10 aby se nastavení uložilo a teprve pak restartovat.
Takze v biosu nastavit DVD, ulozit, vlozit dvd, restartovat, mackat F10, restartovat a mackat F10 znovu?
-
- Pohlaví:
A proč bys mačkal F10 několikrát? To mačkáš jenom jednou, když nastaviš boot z CD/DVD. Tím F10 se to nastavení uloží. Pak už jenom vložíš DVD a restartuješ.. Mělo by to nabootovat. Potom už jenom vybereš Vlastní/Upřesnit a tam je možnost formátování disku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8222
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30