Zdravím,
mám propojené PC s TV v jiné místnosti a řeším problém se zvukem. Zapojení je takové že mám HDMI v grafice a natažené do televize. Problém je v tom že když si něco chci pustit tak mi zvuk hraje buďto jenom v TV a nebo jenom v PC podle toho kam to přepnu. Rád bych to ale využíval tak aby se dal na PC a v TV poslouchat i jiný zvuk. Zvuková karta je integr. v MB takže předpokládám že zvuk si bere HDMI odsud, na MB jsou zapojené i repro přip. sluchátka.
Bude potřeba ještě externí zvukovka aby si třeba TV brala zvuk z MB a repro zapnu do zvukovky ? Půjde to pak rozlišit kam jaký zvuk má jít ? Do TV pouštím hlavně filmy z disku nebo nebo různé filmy/serialy/pořady které jsou na netu, případně AveraTV tuner.
Dále by mě zajímalo jestli jde nějak elegantně přepnout ty filmy atd. z PC na TV.. jelikož většinou používám rozšíření obrazovky aby se dostal na tu TV a tam to potom musím přetahovat myší což je celkem problém když je TV jinde a nejde sledovat kde momentálně sem :)
Dík za každou radu.
LK
Zvuk PC-TV
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zvuk PC-TV
Vyber zvukoveho vystupu je v lepsim pripade na prehravaci a pak si prehrajes na HDMI jiny zvuk nez na jacku. Vyzkousej jiny prehravac.
U multimonitoroveho reseni casto byva polozka 'Zobrazit na monitoru x', pak pouze maximalizujes prehravac pomoci klavesove zkratky.
U multimonitoroveho reseni casto byva polozka 'Zobrazit na monitoru x', pak pouze maximalizujes prehravac pomoci klavesove zkratky.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 5772
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
13 zář 2024 14:32
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6161
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11803
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”