Cesta do NY. - shrnutí a zážitky
Re: Cesta do NY. - shrnutí a zážitky
Ja vím ze to byla moje chyba a jsem si toho vědom :( aspoň super poučení na druhou stranu 

Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
Jako neříkám, že je to obrovský zločín
Tak sem to nemyslel
ale myslel sem to tak, že už jen když nejsem plnoletý a sem sám dá se říct na celém kontinentu, byl bych dost rozklepaný 

--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Zář 2013 21:58) ---
Ale musím říct ze kdybych ji nemel tak tu dnes nejsem. Cestou zpátky jsme na letiště jeli taxíkem už v te době mi nesla kreditka. Byla zablokována protože jsem překročil limit. Nemel jsem už ani zádný cash, byl jsem na cestě domů. A co se nestalo. Nechal jsem v taxíku mobil ze ? ;-D takže kdybych nemel Kristynu ( kamarádka ). Zůstal bych na letišti bez peněz a bez jakékoli šance na zavolání rodičům nebo komukoli jinému. Naštěstí jsme pak volali na te n můj mobil a taxikář to naštěstí slyšel a řekl jsem mu ať mi ho doveze a on ze jo ale za 40$ Tak jsem mu řekl ze jo a mobil jsem dostal zpátky.

Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
Já bych si představil, že během 14 dnů se toho tolik nestane
. Ještě někdy ti šlo skoro o život? 

Ja jsem si to taky nedokázal představit ale to bych nemohl byt ja
jo jednou mi traktor přejel koleno a hlavu a ziju.
a to si nedělám srandu. Na svojí smrt přísahám.

- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Traktor mi přejel hlavu ale žiju 
By mě zajímalo jak někdo někomu může traktor přejet hlavu
Ale nerozebírejme to 
Jinak máš u mě respekt, já sám někde jet a to mi ještě nebylo 18...heh...s těmi policajty to byla sranda, byly dobří vydřiduši, že chtěli $200...Jinak anglicky asi budeš muset teď už umět daleko víc, než předtím viď, hlavně teď před kamarády jsi v angličtině jako boss
Já bych jel do Ameriky jedině za práci/brigádou a to ještě bych nejel sám...mám už 2 kamarády co tam byli..a samozřejmě si vydělali takové peníze, že až mi rozum přestal stát.

Jinak máš u mě respekt, já sám někde jet a to mi ještě nebylo 18...heh...s těmi policajty to byla sranda, byly dobří vydřiduši, že chtěli $200...Jinak anglicky asi budeš muset teď už umět daleko víc, než předtím viď, hlavně teď před kamarády jsi v angličtině jako boss

Já bych jel do Ameriky jedině za práci/brigádou a to ještě bych nejel sám...mám už 2 kamarády co tam byli..a samozřejmě si vydělali takové peníze, že až mi rozum přestal stát.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Ani nevíš jak jsem se bál
jo to jo angličtina me hodně baví a po USA ještě více
možna me chtěli jenom ti policajti trochu podusit ale působili strašně neustupně a tvrdě. Myslím ze jsem se nezlepsil v žádné gramatice ale markantně ve slovní zásobě a odvaze mluvit. No ale hlavní je ze opravdu moc ale moc dekuju rodičům ze mi takovouhle zkušenost umožnili. Přece jenom nebylo to levné a tak jsem opravdu vděčný. A samozřejmě jsem jim to mnohokrát říkal a stále budu.
jak me přejel traktor ? Jednoduše. Jel do kopce a vezme vlečku. Byl jsem malý ( Cca 11 let ) a snažil jsem se na skočit do kabiny ale zadní kolo me zduchlo, ja jsem spadl a zadní kolo mi přijelo přes nohu a hlavu. Měl jsem na tváři vzorek kola
ale nebyl to upe největší Johne deere takový střední traktor. To je jedno 

adavyp: Tak potrefená husa se vždy ozve.
Když bych měl jet několik tisíc kilometrů, tak zamířím do Kyóta a okolí, ne do země potomků vysídlenců, odpadlíků a zločinců, kteří zvládli jen okrást indiány o půdu. Ale každý má jiné priority ...
Když bych měl jet několik tisíc kilometrů, tak zamířím do Kyóta a okolí, ne do země potomků vysídlenců, odpadlíků a zločinců, kteří zvládli jen okrást indiány o půdu. Ale každý má jiné priority ...
Ja jsem tam jel za angličtinou a tu bych se asi v Kjótu moc nenaučil.
btw: v Londýně UZ jsem se školou byl tak jsem chtěl zkusit něco nového.
ale Kjóto musí byt nádherné o tom nepochybuji. Můj sen je ale jet do Bhútánu.

- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
X píše:adavyp: Tak potrefená husa se vždy ozve.
Tak tohle jsem fakt nepobral....
Ohledně těch indiánů. Američani si ten průser uvědomují. Potomci indiánů mají dnes jistá práva, která nikdo jiný nemá. Mohou vlastnit kasina, normální Američan ne; bydlí ve speciálních rezervacích, kde si mohou dělat v podstatě co chtějí, a žijí zde především z cestovního ruchu. Stát jim garantuje, že o tu půdu nemohou přijít.
Když to bereš historicky, tak doufám, že všechny národy měříš stejným metrem.
Ano, na světě je mnoho krásných míst, kam bych se chtěl podívat. Amerika je pro turisty lákavá tím, že v rámci jednoho státu máš takřka všechno... od vysokých hor až po pouště.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
No, když jde o ty Indiány, tak pokud vím, když to všechno začalo tak je nevybíjeli žádní američané ale španělé, portugalci, angličané atp.Samozřejmě potom i oni.Ale celkově to bylo dílo EVROPSKÉ civilizace a tehdejší doby.
Naposledy upravil(a) liborek dne 27 zář 2013 20:45, celkem upraveno 1 x.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
liborek: Moje slova.
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”