zdravim,
uz jsem chtel objednat pc http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... XK0118BF01
chladic vsak neni na skladu, nevite nejakem jinem, ktery je skladem a dal by se zamenit za http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0CD0AM188U?
napriklad tento muze byt? http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... N0CD0AM8MV
aktivni chladic - diky za rychlou pomoc Vyřešeno
aktivni chladic - diky za rychlou pomoc Vyřešeno
Naposledy upravil(a) gutik dne 29 zář 2013 11:54, celkem upraveno 1 x.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: aktivni chladic - diky za rychlou pomoc
Odkaz na sestavu pc Ti nefunguje, musíš vygenerovat odkaz, je tam pro to tlačítko.
Když není na skladě, tak bych si jej koupil z jiného obchodu a vyzvednul bych si jej ho osobně, pokud si to budeš všechno posílat, tak bych za Gelid vzal Arctic Freezer 13
Když není na skladě, tak bych si jej koupil z jiného obchodu a vyzvednul bych si jej ho osobně, pokud si to budeš všechno posílat, tak bych za Gelid vzal Arctic Freezer 13
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
odkaz na sestavu opraven
me je to celkem jedno, pokud je ale gelid lepsi volba objednam ho zvlast. Jestli Arctic Freezer 13 je v pohode objednam to s tim
me je to celkem jedno, pokud je ale gelid lepsi volba objednam ho zvlast. Jestli Arctic Freezer 13 je v pohode objednam to s tim
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Jo, je to dobrá sestava
Gk bych vzal od Gigabyte, oproti Sapphire má 3 roky záruky a s chlazením jsou si na stejno.
Pokud Ti třeba nebude vadit, že budeš platit poštovné z jiného obchodu, tak mám radši Gelid, než Artic Freezer. Resp. všichni si ho vychvalují (i já jsem ho vlastnil) a za tu cenu je bezkonkurenční.
Gk bych vzal od Gigabyte, oproti Sapphire má 3 roky záruky a s chlazením jsou si na stejno.
Pokud Ti třeba nebude vadit, že budeš platit poštovné z jiného obchodu, tak mám radši Gelid, než Artic Freezer. Resp. všichni si ho vychvalují (i já jsem ho vlastnil) a za tu cenu je bezkonkurenční.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2134
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
23 srp 2024 05:58