Přehled komunikace

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

ini808
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Přehled komunikace

Příspěvekod ini808 » 15 srp 2007 16:03

Potřeboval bych poradit s programem, který zobrazuje programy komunikující s internetm. Zvykl jsem si na Kerio Firewall, ale ten mi na Vistě neběží, tak používám ZoneAlarm. Na blokování funguje dobře, ale chybí mi v něm onen přehled.
Je mi jedno, jestli to bude firewall, nebo jenom malý prográmek, hlavně něco.

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 15 srp 2007 16:18

Nevím co poběží na tom viru s názvem Vista:

Net Limiter Pro 2.0.6 - kotrola LAN sítě, nastavení uploadu, downloadu, omezení rychlosti.exe (osobně můžu doporučit spíš verzi 1.3)

Bandwidth Controller Enterprise 1.07-dokáže limitovať využívanú rýchlosť pripojení jednotlivých programov.exe

BySoft Internet Remote Control 2.6.2.124 FW 1,3MB vzdálená kontrola internetového připojení.exe

Crystal Internet Meter 2.0 TW 1,1MB monitoring internetového připojení.exe

DU Super Controler 1.90-pro kontrolu komunikace jednotlivých aplikací s Internetem. Kotrolovat a omezit lze download i upload.exe

NetConnectManager 1.2.913 SW 2,3MB monitoring připojení k internetu, monitoruje TCP-IP a UDP.exe

Nisc 1.3-nástroj pro monitorování internetové aktivity. Jednoduchou utilitu, kterou ani není třeba instalovat, využijete především pro monitorování rychlosti přenosů a množství přenesených dat.zip

X-NetStat Professional 5.3 SW 1,5MB monitoring připojení k internetu a místní síti.exe

ini808
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod ini808 » 15 srp 2007 17:01

X píše:Nevím co poběží na tom viru s názvem Vista:

Takhle urážet v*** ... vždyť se narozdíl od v*** šíří zdarma a něco umí.

X píše:Net Limiter Pro 2.0.6 - kotrola LAN sítě, nastavení uploadu, downloadu, omezení rychlosti.exe (osobně můžu doporučit spíš verzi 1.3)

Verze pro je shreware.

X píše:Bandwidth Controller Enterprise 1.07-dokáže limitovať využívanú rýchlosť pripojení jednotlivých programov.exe

Trial

X píše:BySoft Internet Remote Control 2.6.2.124 FW 1,3MB vzdálená kontrola internetového připojení.exe

To je něco jiného než potřebuji

X píše:Crystal Internet Meter 2.0 TW 1,1MB monitoring internetového připojení.exe

Trial, neukazuje v reálném čase

X píše:DU Super Controler 1.90-pro kontrolu komunikace jednotlivých aplikací s Internetem. Kotrolovat a omezit lze download i upload.exe

Pěknej program, přesně tohle chci, jenom neběhá ve Vistě :-(

X píše:NetConnectManager 1.2.913 SW 2,3MB monitoring připojení k internetu, monitoruje TCP-IP a UDP.exe

Trial

X píše:Nisc 1.3-nástroj pro monitorování internetové aktivity. Jednoduchou utilitu, kterou ani není třeba instalovat, využijete především pro monitorování rychlosti přenosů a množství přenesených dat.zip

Ukazuje jenom rychlost, ne programy

X píše:X-NetStat Professional 5.3 SW 1,5MB monitoring připojení k internetu a místní síti.exe

Taky trial

Díky za snahu, ale ani jeden mi nevyhovuje :-(

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 15 srp 2007 20:44

A co Comodo
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

ini808
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod ini808 » 15 srp 2007 22:02

zao píše:A co Comodo

Mezi podporovanými OS Vista není, ale vyzkouším

edit: Tak pod Vistama nefunguje :-(

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 16 srp 2007 00:04

Z toho plyne závěr: nepoužívat Vistu, na co je mi OS, když pod ním skoro nic neběhá?

ini808
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod ini808 » 16 srp 2007 07:47

No jo, ale to jsem měl vědět přet týdnem :-( http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=17077

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 16 srp 2007 10:18

Z diskuse zcela jasně nevyplynulo, že pod Vistou ti pojede všechno a speciální prográmky... Já osobně půjdu do Visty, až MS ukončí podporu XP. Do té doby to bude pořád nevychytaný padák, stejně jako všechny předchozí. Na vyšší systém, jsem vždy přecházel, až byl vychytaný a stabilní. Přecházet na něj pár měsíců po uvedení na trh, tak bych se cíti víc, než uživatel, jako betatester :cry:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

ini808
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod ini808 » 16 srp 2007 11:46

karlos píše:Z diskuse zcela jasně nevyplynulo, že pod Vistou ti pojede všechno a speciální prográmky... :

To já vím, nikoho zde neobviňuji, že mi poradil vzít Vistu. Jedinej viník je Microsifot :evil:
Stabilní relativně jsou, jenom například jeden program jde naistalovat, nejde spustit a pak nejde odstranit; další způsobí modorou smrt při každém pouštění ntb ...

Jednou jsem vyzkoušel beta verzi jedné hry a pak jsem se jí ani neodvážil naistalovat. Myslel jsem, že nejlepší způsob jak někoho odradit od finální verze je beta verze; teď vím že je to finální verze. Jestli Microsoft chce, aby lidé zůstavali u Windows, tak to se mu skutečně povedlo, teď více než kdy jindy uvažuji o Linuxu. Nejspíš tam toho rozchodím více než ve Vistách ... a zvlášť když uvážím, že se s nimi trápím už tři dny v kuse a pořád nejsem u konce ... :-(

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
    od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware
    16
    9130
    od vasekpetr1 Zobrazit poslední příspěvek
    10 pro 2024 17:05

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”