Zmizel mi disk
-
- Pohlaví:
Re: Zmizel mi disk
Systém se ti nemohl přestěhovat! Byl tam co je nyní. Ty nevíš jak vypadá harddisk a neumíš je spočítat? Pak si na to pozvi nějakého kámoše.
Apriori je systém vždy na disku C:. Takže to, co říkáš o systému na Efku, nějak nesedí. Jelikož nesedím vedle Tebe a nevidím do Tvého PC, nemohu vědět, kolik máš v PC disků a který je který. V každém případě se Ti teď PC spouští z momentálního disku C:, který je tak zasekaný, že se PC snad ani spustit nemůže. V první řadě tedy musíš "Céčko" vyčistit, dosáhnout normálního spouštění PC a pak můžeme něco dělat dál.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Céčko už jsem vyčistil, mám volných 16%.. Ale zmizel mi disk, kde byl windows, protože C a D mají stejnou velikost, jako měli před tím a to Fko mělo kapacitu asi jen 100GB, čistě pro systém..
-
- Pohlaví:
Na obrázku přece vidíš, že systém je na C. Zkontroluj to v bedně, jinak se nepohneme. To si tu můžeme psát do vánoc.
Však vím, že je systém na C, ale taky vím, že minule byl na F..
Měl jsem dřív jen C a D, ale nějakej frajer z firmy mi tam hodil F, zaplatil jsem za něj a hodil na to systém.. A od tý doby to jelo rychle.. A teď zmizí.. Pff.. pokusím se.. 

Apriori je systém vždy na disku C:.
S tím Efkem Ti někdo pověsil nějaké bulíky na nos. Otevři PC a podívej se kolik tam máš fyzických harddisků. Už se Tě na to několikrát ptal Blue Spirit!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Přijde mi, že mám teď disky v úplně stejném stavu, jako před tím, než mi ten borec ten PC reinstaloval.. A hlavně se mi udělal rollback 4 měsíce v souboru, na kterém jsem měl celou inventuru firmy.. Mám tam poslední úpravu březen, když to skoro každý den předělávám.. Pffff.. Já říkal, že se vevnitř PC nevyznám.
:O ....otevři bednu, otevři oči, podívej se na hard disky (vypadá to jako viz. přiloha) a spočítej je, pak napiš počet kolik jich tam je
CPU: Intel core 2 Quad Q9550 2,83ghz @ 3,61ghz chladič Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
Tohle
jsou dva Harddisky. Co vidíš Ty v Tvém PC??Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Heh..
Hele, mám tu 2 HDD, oba jsou stejně zapojený.. Jeden má kapacitu 120 GB(SSD)- ten, kterej nejde a druhej 300(ten, kterej jde)

a jsou zapojené kabely? nejsou třeba vypojené nebo nějak pohnuté? zkus to vypojit a zapojit znovu když to nejde
CPU: Intel core 2 Quad Q9550 2,83ghz @ 3,61ghz chladič Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
Teď jsem objevil, že mi to píše, že ten disk není připojenej.. Ale vše je dobře.. Tak nechápu
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Říj 2013 15:36) ---
Když to vypojím a zapojím.. projeví se změna hnedka, nebo třeba až po restartu?
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Říj 2013 15:36) ---
Když to vypojím a zapojím.. projeví se změna hnedka, nebo třeba až po restartu?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 675
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
16 črc 2025 20:26