Získání dat z HDD
Získání dat z HDD
Dobry den,jsem zde poprve tak snad jsem zalozil spravne tema.. Mam takovy problem: po vypnuti pc zacal hdd klepat a jiz nenacetl win xp.Pise mi to verifing pool data.Pri pokusu nabootovat win se sekne pc. Proto jsem si sehnal jiny hdd hodil na nej xp. Bios vidi oba dva hdd ale pri spusteni win xp ten spatny hdd neni viditelny.. Jsem bezradny a potrebuji nejake rady jak zprovoznit hdd abych si presunul alespon rodinne fotky.Budu vdecny za kazdou radu.
Re: Získání dat z HDD
Spusť Správce disků (pravoklik na Tento počítač - Spravovat - Správce disků) a podívej se, jestli je tam Tvůj disk vidět. Nejlépe sem vlož screen z toho Správce disků. Pak budeme pokarčovat.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ve spravci disku prave nejde videt.Je viditelny v biosu,ale ve spravci je viditelny pouze ten na kterem je win
Když ho vidí BIOS, měl by být i ve Správci disků. Dej sem prosím screen Správce disků.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Pokusim se ale bude to chvili trvat.. Na kazde vetvi musim mit HDD.Pokud mam na jedne HDD a dvd rom tak bios nevidi ani dvd ani hdd.. tak to musim prepojit
Jestli jsou to PATA zařízení, pak je to jen o nastavení jumperů!
Jsem laik takze se zase tolik nevyznam. Takze nevim jak naatavit jumpery
-
- Pohlaví:
Na konci kabelu je Master a uprostřed Slave.
- Přílohy
-
- hdd jumper block.jpg (31.53 KiB) Zobrazeno 282 x
A jaky je rozdil mezi nima? Kam zapojit hdd a dvdrom aby bezeli obe zarizeni?
Zpět na “Problémy s hardwarem”