Čau,
včera jsem si na Lumii koupil ochrannou folii na displej. Česká značka, dvě folie v balení, navlhčenej hadřík na odmaštění, návod.
Nedokázal jsem to ale nalepit. Jel jsem podle návodu, postupně to sjížděl z tý podložky, a stejně tam byly bubliny. A velký.
Nebudu to dál rozebírat, prostě bych radši zaplatil v nějakym servisu aby mi tam fólii nalepili sami než abych vyhodil další prachy za další pokus.
Nic jsem ale nenašel. Nevíte jestli to někde nedělaj?
Díky za odpovědi :)
Nalepení ochranné folie jako služba? (Praha) Vyřešeno
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nalepení ochranné folie jako služba? (Praha)
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nalepení ochranné folie jako služba? (Praha)
Jakýkoliv mobil shop si myslím to zvládne. Na co ale fólii? Ta Lumia by měla mít gorilla glass (?)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
http://www.sunnysoft.cz/zbozi/112SSU-06 ... dejne.html
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Říj 2013 20:27) ---
Gorilla glass ha ha ha ha a co jako? to jsi mě rozesmál :) to jako myslíš, že se nepoškrábe? Naivko
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Říj 2013 20:27) ---
Gorilla glass ha ha ha ha a co jako? to jsi mě rozesmál :) to jako myslíš, že se nepoškrábe? Naivko

Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mám S II a nosím jí v kapse společně s klíči a kryt je dorytý a display bez jediného mikroškrábanečku... Takže asi tak z mé strany...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Asi jsi krásně hebký a měkoučký, měl sem chvilku S3 a mikroškrábance tam jsou... na HTC Sensation taky... poškrábat se to samozřejmě dá... nevidím důvod proč neinvestovat cca 500 Kč do ochrany telefonu za 10K
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Gorilla se poškrábe. Na iPhonu jsem měl za 3 měsíce vlasový škrábance přes celej displej. S tim, že Lumie má ten displej takovej "heboučkej". Nechci kupovat nějakou šprcku, tak aspoň tu folii pro čistý svědomí :)
V tom eshopu to zkusim, dík :) Já si právě řikal, že nebudou chtít. Zkusim to :)
V tom eshopu to zkusim, dík :) Já si právě řikal, že nebudou chtít. Zkusim to :)
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mobil je spotřební zboží. Ta péče o něj ti vydrží měsíc (max. dva) a pak už ti to bude jedno a nebudeš si toho tolik hledět a škrábancům se neubráníš...
aha a to je jako co? Rada? Věštba? Nesuď lidi podle sebe, třeba já znám člověka co se o telefon stará krásně a bez folie by ho snad ani nepoužil... Když se koupí kvalitní folie a dobře se nalepí, pak vydrží dlouho ne jen měsíc
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
Já mám na své S3 mini jednu folii celou dobu( přes 6 měsíců) a to je pořád ta první, bez škrábance :)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nikdo neříkal, že nalepená fólie vydrží měsíc, jen že ta starost za měsíc či dva přejde. Je to tak vždy a se vším. Člověk pořídí nové auto, zastřelil by každého, kdo kolem jen projde, ale nakonec auto skončí při nejlepším s titulem "herka". Mobily a celkově spotřební elektro má osud ještě mnohem kratší.
Navíc pořád platí Murphy, takže po pořízení ochrané fólie mobil zaručeně padne na hranu a pod fólií bude nádherný skleněný pavouk
/to neřeš. Ještě nestrávil tu žlutou za HJT a útočí na každé mé slovo... memphisto
Navíc pořád platí Murphy, takže po pořízení ochrané fólie mobil zaručeně padne na hranu a pod fólií bude nádherný skleněný pavouk
/to neřeš. Ještě nestrávil tu žlutou za HJT a útočí na každé mé slovo... memphisto
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
no jo no...

/úplně zbytečná reakce, nemyslíš? memphisto

/úplně zbytečná reakce, nemyslíš? memphisto
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nalepení ochranné folie jako služba? (Praha) Vyřešeno
Dobře, víte co? Kašlu na fólii. Nahryzali jste mě a kdybych jí tam teď dal, tak by mi vadila, protože bych přes ní blbě viděl, byla by nepříjemná na prsty a tak 
S tim Murphym by to mohlo bejt ještě horší - telefon by se rozflákal při nandavání folie.
Aspoň opadá starost s nalepovánim. Za měsíc dva sem dám fotku displeje, ať můžem rozseknout ten Gorilla Glass :)
Zatim vyřešeno, díky.

S tim Murphym by to mohlo bejt ještě horší - telefon by se rozflákal při nandavání folie.
Aspoň opadá starost s nalepovánim. Za měsíc dva sem dám fotku displeje, ať můžem rozseknout ten Gorilla Glass :)
Zatim vyřešeno, díky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 2003