Pradědeček notebook Compaq
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Pradědeček notebook Compaq
Že se chceš dobrovolně trápit s takovou starou plečkou...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Víš co je to nostalgie? S moderními počítači je to docela sranda, všechno je jasné, všechno je dané, jen si na PC-help nechám správně poradit a není co řešit. Ale staré přístroje, to je kus dobrodružství. A víš jak budu nadšený, když se mi tu "plečku" povede rozběhat a bude dělat v rámci svých možností to, co já chci? 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Na obrázku vidím u té kuličky takové dvě tečky, šipky nebo co to je. Ty nejdou zmáčknout?
Mimochodem, taky bych chtěl takový stroj, nedávno jsem viděl jeden s prvních tabletů (pentium I, 16MB ram, windows 98) display ani nevím, ale +- 8 palců
Dalo se to používat jen se stylusem.
Mimochodem, taky bych chtěl takový stroj, nedávno jsem viděl jeden s prvních tabletů (pentium I, 16MB ram, windows 98) display ani nevím, ale +- 8 palců

- Přílohy
-
- lpt.JPG (28.21 KiB) Zobrazeno 246 x
Bohužel to kolečko včetně těch teček je natvrdo. Mě dodnes mrzí, že jsem se neuváženě zbavil Commodora 64 i s příslušenstvím, takže když jsem na SD našel tenhle krásný kousek, řekl jsem si, že si zkusím spravit chuť.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak já tu mám v záloze 200MHz pentium...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Když pominu toho Commodora, tak na MMX 233MHz jsem v roce 1998 začínal....
Sakra, to musí jít nějak klikat, ve videích normálně klikají
Zkus prozkoumat boky notebooku, jestli tam není nějaké klikací tlačítko. Pak je ještě možné, že se klikalo tou kuličkou, ale je nějak zaražená.

o když jsem se podival na parametry tak na jsem se divil na tu dobu to chapu na tu dobu to podle mě bylo dělo.A co diskety bereto
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Ta kulička i její okolí je tvrdé a zaseklé to nevypadá.
2Akrej: Diskety to nebere, nemá zatím kudy, mechanika FDD do PCMCIA mi chybí...
2Akrej: Diskety to nebere, nemá zatím kudy, mechanika FDD do PCMCIA mi chybí...
Tak asi nějakou klávesou.
No jo, ale kterou
?

- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
K tomu OS.Na tom odkazu na Aukru je napsaný:"plně funkční Windows 95.Tak snad by to tam mělo jet......
Když si vzpomenu... ještě mám někde originál Win95 na disketách
je jich plná krabice
To byla doba...
Když si vzpomenu... ještě mám někde originál Win95 na disketách

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2090
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
19 lis 2024 13:15