Myš Chicony svítí, ale PC ji asi nevidí Vyřešeno
Myš Chicony svítí, ale PC ji asi nevidí
Čau dostal jsem do rukou myš Chicony MR-0437TR a když ji připojím k pc, jenom svítí ze spodu, nic víc, ani pc ji asi nevidí... Ani nevím, jestli mi k ní něco nechybí, protože drát jde odpojit a dají se do ní dát baterie.. a je tam tlačítko "connect". Děkuji moc.. kdyžtak se ptejte. 

Naposledy upravil(a) Ltb dne 02 říj 2013 21:25, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
Re: Myš - nejde
A kde máš strčený druhý konec toho drátu?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, chybi ti prijimac, kabel je pouze na dobijeni.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Podle mě mu přijímač nechybí, jen není myš s přijímačem vf propojená - viz tlačítko connect
A stálo by zato to zkoušet s baterií.
Mám podobnou, ne-li stejnou myš (bohužel ne po ruce, ale na chatě) a mám ale dojem, že po propojení myši s přijímačem kabelem to funguje jako normální drátová myš. jistý si sice nejsem, ale pokud by to tak mělo být, tak ta myš má vadu.

A stálo by zato to zkoušet s baterií.
Mám podobnou, ne-li stejnou myš (bohužel ne po ruce, ale na chatě) a mám ale dojem, že po propojení myši s přijímačem kabelem to funguje jako normální drátová myš. jistý si sice nejsem, ale pokud by to tak mělo být, tak ta myš má vadu.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kdyby prijimac mel, uvidi na nem taky tlacitko Connect a nepta se tady...
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
flowem píše: a když ji připojím k pc, jenom svítí ze spodu, nic víc, ani pc ji asi nevidí...
Tak snad ji nepřipojuje do jacku pro zvukovku

Re: Myš Chicony svítí, ale PC ji asi nevidí
Zase tak blbej nejsem..
prostě i s baterkama to nejede.. nwm. uz je to asi poreseny, lock .. dekuji 

AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nikde jsem nenašel nějaký podrobnější informace o myši. Vypadá to, že myš má dobíjecí aku. Vzhledem k tomu, že existují ovladače na Win98 je možný, že aku je na konci životnosti a pokusy ho nabít jsou možná zbytečné.
P.S: Tahá z náš rozumy a pak ani neprozradí, jak to vyřešil.
P.S: Tahá z náš rozumy a pak ani neprozradí, jak to vyřešil.

Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Vyřešil sem to tak, že jsem si vzal jinou myš...
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Myš Chicony svítí, ale PC ji asi nevidí Vyřešeno
To je taky řešení.
I když dle věty co si napsal ve svém předposledním příspěvku to vypadalo, že si to nakonec rozběhal. zamknout si to můžeš sám - klikni na zelenou fajfku u příspěvku.

Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2677
-
od lucaso84
Zobrazit poslední příspěvek
22 dub 2025 06:27