To je tedy k pláči.
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1053 ... 944/video/
Pro zábavu a také k pláči páni rádcové Vyřešeno
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pro zábavu a také k pláči páni rádcové
2BS: o tom byla diskuze už tady, které jses mimo jiné zúčastníl i ty, čili není potřeba o tom žačít znovu konverzovat.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
-
- Pohlaví:
Tohle mne pobavilo.
-- @czechbart

Geocaching a programování nejde dohromady. Já mu řeknu: „Ulož to do cache“ a ten blbec to schová v lese...
-- @czechbart
-
- Pohlaví:
Tak to mohu potvrdit. Na poště jsem na vlastní oči viděl, jak jemně zachází s balíky. Přímo přede mnou a vedoucím letěl balík přes celou místnost 5 m daleko na jiné balíky (vedoucí jen pískl a to bylo vše!). Balíky nejsou doručovány, jen vhozen lístek do schránky o nezastihnutí, zazvonění a okamžitý odjezd dodávky. Poslední dobou už se ani nezvoní. Zásilky a dopisy jsou evidentně rozlepovány, když si jdu stěžovat, tak prý se to může stát. Pokud se mi poštěstí chytnout doručovatele přímo u branky, je můj balík hozen do sněhu, pokud v něm není díra jako pěst už přímo ve voze (obsah: elektronika). Doručovatel mi odmítal vypsat potvrzení o poškození, dokud jsem nezavolal svědka. Potom mi ale ujel i s tímto papírem. Nadřízená sice něco sepsala, ale balík se vrátil na e-shop CZC jako mnou odmítnutí bez důvodu poškození!
nejlepší pošta je DEPO 704 Rudná... vždy a to zdůrazňuji, že opravdu vždy když doručují oni, tak je něco špatně.
pár příkladů
1. Nechal sem si poslat balík DO RUKY na adresu do práce, pošta sem jezdí každý den a tak je to pro mě nejjednodušší. V práci jsem do 17:00 a to pošta krásně stíhá. V 15:00 mi byla doručena SMS, že jsem byl nezastižen na místě a že si mám balík vyzvednout na poště... tak jsem volal vola a volal, po vysvětlení co znamená balík do ruky jsem byl ujištěn, že pan pošťák tedy ještě dorazí... a dorazil, pěkně nasranej a jeětě se zpožděním...
2. objednával sem balík s expresním a garantovaným doručením i v sobotu. Tuto službu sem použil protože sem potřeboval zboží ještě před dovolenou. V sobotu doručujou myslím do 13:00 a když sem ve 14:00 začal řešit kde je zásilka a proč nebyla doručena i když sem zaplatil za express sobota... tak to prostě nestihli... musel sem si sehnat číslo na vedoucí DEPA 704, která už na zahradě asi grilovala a ní si vyjasnit jak to má fungovat... Čekal jsem tedy u DEPA v Rudné na příjezd paní vedoucí, nakonec to nemohli najít a v 17:00 jsem si pro to mohl milostivě odjet z Rudné i sbalíkem... Prý to byla chyba brigádníka :)
Tak asi tak
pár příkladů
1. Nechal sem si poslat balík DO RUKY na adresu do práce, pošta sem jezdí každý den a tak je to pro mě nejjednodušší. V práci jsem do 17:00 a to pošta krásně stíhá. V 15:00 mi byla doručena SMS, že jsem byl nezastižen na místě a že si mám balík vyzvednout na poště... tak jsem volal vola a volal, po vysvětlení co znamená balík do ruky jsem byl ujištěn, že pan pošťák tedy ještě dorazí... a dorazil, pěkně nasranej a jeětě se zpožděním...
2. objednával sem balík s expresním a garantovaným doručením i v sobotu. Tuto službu sem použil protože sem potřeboval zboží ještě před dovolenou. V sobotu doručujou myslím do 13:00 a když sem ve 14:00 začal řešit kde je zásilka a proč nebyla doručena i když sem zaplatil za express sobota... tak to prostě nestihli... musel sem si sehnat číslo na vedoucí DEPA 704, která už na zahradě asi grilovala a ní si vyjasnit jak to má fungovat... Čekal jsem tedy u DEPA v Rudné na příjezd paní vedoucí, nakonec to nemohli najít a v 17:00 jsem si pro to mohl milostivě odjet z Rudné i sbalíkem... Prý to byla chyba brigádníka :)
Tak asi tak

Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
-
- Pohlaví:
Tak to seš kabrňák. Já už jsem rezignoval. Buď PPL, nebo osobní odběr.
- Andrew98
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Když něco objednávám já, tak je to obvykle něco z CZC a to si nechávám posílat přes DPD, ale teď je u nás nově už i pobočka, takže si raději dojdu nějaké ty 2 kilometry do města, než se stresovat s tím, jestli někdo bude doma atd.
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
It will blow your mind :)

Jo, to si pamatuji, v té době jsem měl 100 MHz 486ku...
Někde v nějaké knize tu mám minimální požadavky na multimediální počítač ještě o pár let dříve, bylo to nějak takhle:
Někde v nějaké knize tu mám minimální požadavky na multimediální počítač ještě o pár let dříve, bylo to nějak takhle:
Kód: Vybrat vše
Procesor 386DX 25 MHz
RAM 8 MB
Grafika VGA
Zvuková karta
Harddisk 40 MB
CD mechanika rychlost 4
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Pohlaví:
RAM 8MB? V té době si to moc nedovedu představit. Jednak se používaly SIMM paměti (jeden modul = 1MB a kam by se to tak dalo, když deska měla 4 sloty) a druhak 1MB RAM stál 1000,- Kč. A taky nač, když v dobách 386 se jelo na DOS, případně WIN3.11.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
akem píše:nejlepší pošta je DEPO 704 Rudná... vždy a to zdůrazňuji, že opravdu vždy když doručují oni, tak je něco špatně.
pár příkladů
Tak asi tak
Mám podobnou story i když ne tak akční...
V pondělí mi borec posílal balík do ruky, takže v úterý bych ho měl mít, ok. Celé úterý čekám a nic, na sledování zásilek poznámka že z technických důvodů nebylo možné doručit, ok může se stát, nicméně mohli poslat nějakou zprávu. Středa, čekám a stále nic, už jsem to nevydržel a kolem páté odpoledne sem se vypravil na poštu. Vystál sem si frontičku a u okýnka se vyptávám co a jak.
Jó už to tu máte.
Jak tady? Mělo to být do ruky!
A zvoní vám tam ty zvonky? (poz. Jednu dobu byl se zvonky problém, ale už je to v pořádku)
Ovšem, apoň o ničem nevím. Prakticky celý den jsem byl doma a čekám...
Hmm, tak já nevím, oni by vám tam zítra hodili lístek...
"Děkuji" naschledanou...
Vláčím se domů s 8 kilovým objemným balíkem, který nejde dobře uchopit a který mi měl být přivezen až pod nos...
Přichází SMS že balík mám na poště...
Ve čtvrtek ráno mám ve schránce lístek, že balík je na poště...
Tolik asi ke službám české pošty...

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”