Galaxy S4 - samovolné vypínání

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

danielliska
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Galaxy S4 - samovolné vypínání

Příspěvekod danielliska » 05 říj 2013 18:15

Zdravim, jsem vlastníkem tohoto zařízení, které mám něco přes 2 měsíce, byl jsem naprosto spokojen až do nedávna, kdy se mi mobil začal sám od sebe, když začnu něco dělat vypínat... Ať už mám třeba zaplou Wi-Fi a jsem na netu, nebo hraji nějakou hru, vždy se tak po 5-10 minutách sám vypne, potom ho zas musím zapnout a zase to samé dokola, myslím si, že je chyba v nějaké aktualizaci, která mi celý mobil po*rala... Jako jediné východisko vidím naflashovat znovu stock romku, ovšem nevím, zda nepříjdu o záruku, jinak bych to už dávno udělal, mobil nemám rootnutý ani nic podobného, mám tam klasickou stock romku od výrobce. Jaký na to máte názor vy? S tou zárukou si nejsem jistý, ale myslím, že pokud si uživatel sám něco flashne ikdyž je to stock romka, tak automaticky (stejně jako při rootu) přichází o reklamaci a v případě, že by to nepomohlo a šlo by o HW chybu, tak by se mi to potom v servisu asi těžce nevyplatilo, zároveň však nemíním dávat mobil na 3 týdny někam do servisu, ale pokud se to jinak nevyřeší, tak asi budu muset. :/ na závěr bych jen dodal, že s mobilem jsem opravdu nehrál squash :D a z mé strany k žádnému pochybení nedošlo. Dokonce jsem provedl i test Avastem a nic nenašel, aplikace stahuji také jen z Google Play........

Reklama
Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Galaxy S4 - samovolné vypínání

Příspěvekod Tomina » 06 říj 2013 17:46

No jo, to znám. Mě S4 vydržela 14 dní, pak jsem se vztekem telefon vrátil a utekl k Lumii. Tohle může být i HW problém, telefon se může přehřát a vypnout. První pomoc u smartphonů, kterou můžeš provést sám je tovární reset - najdeš v menu. Za to nic nedáš a často to pomáhá. Hlavně nic neflashuj, posral bys to ještě víc (nic osobního, ale za svůj život jsem viděl hodně bricknutých Samsungů od lidí, kteří si myslí, že flash ROM zvládnou) a padla by ti záruka, což bych u Samsungů neriskoval. Jdi telefon reklamovat, sepište protokol, aby v Britexu věděli, co přesně telefon dělá. Oni telefon prozkouší a min. přehrají SW, takže si zazálohuj vše, o co nechceš přijít..

V případě zásahu do SW telefonu okamžitě přicházíš o záruku. Můžeš telefon obnovit do původního stavu (flashnutím Stock ROM + JIG pro odstranění vykřičníku), ovšem v Britexu nedělají kokoti a poznají, že se přehrával systém..
Reklamace je jediná logická volba, pokud s jakýmkoliv produktem něco je.. :-)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Samovolné vypínání PC
    od Jirin » 06 kvě 2025 07:14 » v Problémy s hardwarem
    19
    17857
    od RIKI22 Zobrazit poslední příspěvek
    06 kvě 2025 22:44
  • Samovolné vypínání PC
    od TomAtom » 18 lis 2024 16:19 » v Problémy s hardwarem
    9
    4706
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    19 lis 2024 07:58
  • Vypínaní pc při hraní her
    od Sarka33 » 20 pro 2024 21:04 » v Problémy s hardwarem
    2
    4017
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    21 pro 2024 09:33
  • Náhodné vypínání PC Příloha(y)
    od VojtouNerCZ » 17 led 2025 15:34 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    1
    2689
    od VojtouNerCZ Zobrazit poslední příspěvek
    20 led 2025 15:31

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”