Problém se zapojením PC do sítě
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Problém se zapojením PC do sítě
Dobrý den, teď jsem přišel domů normálně mám PC vypojený z elektriky dnes tomu nebylo jinak zkrátka přišel jsem domů zapojil jsem jej do elektriky zmačkl jsem tlačítko zapnout a nic se nestane problém s elektrikou není monitor mi jede v pořádku a zjistil jsem když k PC připojím HAP tak to svítí takže tam nějaký proud jde nevím co to má znamenat v životě jsem se s ničím takovým nesetkal.. :( vím že v zadu skříně je tlačítko na vypínaní a zapinaní x krát jsem předělal kabel.. Prosím o radu, ale myslím si že nejlepší bude zavolat technika..
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problém se zapojením PC do sítě
Zkus Clear CMOS
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Vymontuj zdroj, spoj zeleny drat s libovolnym cernym a zapni to, uvidis jestli se roztoci aspon ventilator. Pokud ne, je vadny zdroj.
Pokud chces predejit podobnym problemum, nevypojuj PC z elektriky. Elektronika to nema rada, navic kdyz to delas kazdy den.
Pokud chces predejit podobnym problemum, nevypojuj PC z elektriky. Elektronika to nema rada, navic kdyz to delas kazdy den.
-
- Pohlaví:
To není až tak pravda. Já to dělám každý den. Odjakživa. Nevytahuju sice ze zásuvky, ale mám na prodlužce vypínač. Jediná elektronika u které se nedoporučuje vypínat je instalovaná venku. A to proto, že teplo, které při jejím provozu vzniká zabraňuje orosení a tím pádem poškození (elektronika se s vodou nemusí).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě - 12
- 5098
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 pro 2024 12:29
-
-
- 4
- 3724
-
od lukas222