Ahojte, mám takovou průměrnou sestavu, ale mám menší problém občas s hrami.
Stahoval jsem BF4, ale i na střední a nízký prostě lagy. Myslíte, že by to mohlo být RAM? Měl jsem využitý kolem 90-100% právě tak si říkám, že to bude tím. Občas trpím i menšími záseky 1 sekundu třeba v Bioshock a je jedno jestli mám střední, vysoké nebo nízké...
Díky
7850 1GB, FX-6300, 4GB RAM
Lagy ve hrách - Je to způsobeno malou RAM?
Lagy ve hrách - Je to způsobeno malou RAM?
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 05 říj 2013 21:54, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: Lagy ve hrách - Je to způsobeno malou RAM?
Tak zrovna BF4 není v tomhle ohledu směrodatný, protože ten má mikrolagy i na velmi silných sestavách.
Ale to chování ostatních her by mohlo naznačovat nedostatek RAM, protože takhle se mi choval i např. MInecraft při blbým nastavení.
Chtělo by to povypínat programy na pozadí, aby se uvolnilo víc RAM. Já v klidu s Win 7 Pro 64b nikdy nejdu nad 1,5 GB využitý RAM.
Ale to chování ostatních her by mohlo naznačovat nedostatek RAM, protože takhle se mi choval i např. MInecraft při blbým nastavení.
Chtělo by to povypínat programy na pozadí, aby se uvolnilo víc RAM. Já v klidu s Win 7 Pro 64b nikdy nejdu nad 1,5 GB využitý RAM.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Tak já mám bez her 2GB využito. :) Radši dokoupím víc RAM omezovat to nehodlám :)
Pak tady dej vědět, jestli ti to pomohlo. :) Možná by se to osvědčilo i mě. 

No to ještě chvilku bude trvat jelikož RAMky stojí kolem litru tak si na to ještě počkám
Ale myslím ,že to pomůže hra by si podle mě vzala i víc :)

Ano u 4GB RAM už je třeba hlídat, aby OS moc nežral. 2GB je hodně, já mám 64bit windows 8 a mám zaplé jen 2 základní programy a to Avast a Trillian. Takže výtížení RAM na ploše mám 900mb a nad 1GB jdu jen se zaplým firefoxem. Ještě jsem nenarazil na hru, která by si vzala více jak 2GB RAM a tak zatím upgrade neřeším 

Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Mě to tady nikdy nešlo více než přes 3,5 GB se zapnutým chromem + 8 záložek, BF3 a zapnutým skypem. Se podívej na vytížení RAM když hraješ ne ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2322
-
od mk2442
Zobrazit poslední příspěvek
29 pro 2024 23:56