Win xp a neustálé odhlašování
Win xp a neustálé odhlašování
Zdravim experty i laiky. Chtěl bych se zeptat. z funkčního pc s win xp prof. jsem antivirem odebral trojana, potom stáhl a nainstaloval aktualizace, které mi winové nabídly a nechal restartovat pc. od té chvíle mi naběhne přihlašovací obrazovka, tam zadám účet a heslo. Pak načítání a po pár vteřinách se Pc odhlásí uloží nastavení a vrátí se k přihlašovací obrazovce. Tak to jde do kola. Nemohu se dostat ani do nouzáku, po přihlášení to samé. Nemá někdo radu?
- dragon741
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
kamos mel podobny problem, ale mel fakt jen chvilku nez se mu pc odhlasilo nebo restartovalo (tet už nevim) resil to tak že behem ty chvile zmackl ctrl+alt+del pockal az mu vyjede spravce uloh a pc se neresetlo ani neodhlasilo, zni to divne ale tenkat sme to tak opravdu resili, bohuzel uz nevim jak to odstranil ale tipoval bych opravou instalace win, je to kuli nejakemu smejdu z internetu
Athlon X2 4800, radeon X1950GT, 2GB DDR2 800MHz , Hdd 160GB
-
- Pohlaví:
Re: Win xp a neustálé odhlašování
frenkie píše:Zdravim experty i laiky. Chtěl bych se zeptat. z funkčního pc s win xp prof. jsem antivirem odebral trojana, potom stáhl a nainstaloval aktualizace, které mi winové nabídly a nechal restartovat pc. od té chvíle mi naběhne přihlašovací obrazovka, tam zadám účet a heslo. Pak načítání a po pár vteřinách se Pc odhlásí uloží nastavení a vrátí se k přihlašovací obrazovce. Tak to jde do kola. Nemohu se dostat ani do nouzáku, po přihlášení to samé. Nemá někdo radu?
Ale nouzák nemá nic společného s přihlašovací obrazovkou, ten je dříve. Jinak můžeš zkusit resetnout CMOS.
- dragon741
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ano to je taky pravda dyztak tady v clanku nize je popsano jak na to, jen dyby bylo potreba
Kód: Vybrat vše
http://www.mcgyverstod.estranky.cz/stranka/bios
- dragon741
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
frenkie píše:Jestliže najedu do nouzáku, i v něm to chce přihlášení, a pak je to to samé do kola. Co získám resetování cmos?
precti si ten clanek tam by to melo byt popsane- vpodstte to vrati tovarni nastaveni, kazde "spatne" nastaveni to jakoby vygumuje
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Obávám se, že trojan stále řádí, asi se nepodařilo jej odstranit úplně. Některé potvůrky se usadí na více místech systému a snadno se obnoví. Jestliže nepomůže opravná instalace z instalačního CD, tak nezbývá než nová instalace.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Já měl jednou, už je to docela dávno, stejný problém, teď nevím, jestli jsem to vyřešil nouzovým nebo normálním režimem, ale svou rychlostí, štěstím a desítkami pokusů se mi podařilo spustit MS Config, vyškrtnout toho hajzl*ka ze spouštění a restartovat. To jsem byl štastný jak blecha
A jednou, tuším ještě na Win 98 SE jsem měl lahůdku, viráska co se spouštěl ze dvou souborů a každý kontroloval toho druhého, jestli nemá vypnutý start
A taky to šlo, jen být šikovný. Přejmenovat, zaměnit s jiným neškodným a vypnout i druhého ...

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2740
-
od krystofb
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 11:35
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15772
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 10:58
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”