To nechápete? on se právě bojí tam zajít nebo zavolat, tak to chce prvně zjistit tady Jenom že problém zase je, že my nejsme pracovníci v té knihovně a vědět to tudíž nemůžeme To bude taková sranda jestli to bude hodně peněz, to Tě rodiče pochválí
//Jestli Ti poslední upomínka přišla před dvěma lety, tak třeba už na to zapomněli
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Já bych tam došel a zeptal se, kolik bych platil, když dlužím knížku 3 roky. Hlavně bych neříkal moje jméno.
Moje zkušenost : jednou jsem vrátil pouze půl knížky, tak mi řekli ať donesu zbytek, jinak budu platit. Já jsem se na to vyprdnul a po 2 letech to už nikdo neřešil.
V zásadě máš dvě možnosti. Buď se tomu postavit čelem, zeptat se kolik dlužíš a zaplatit, nebo dělat mrtvého brouka a pak se uvidí. Všechny dotazy zde nic neřeší a strachu tě nezbaví.
Doma mám tři propadlé cestovní pasy. Mnohem déle, než patnáct let. Hrozí mi pokuta za neodevzdání až deset litrů za jeden. Zvolil jsem variantu mrtvý brouk...
Jak procesor s deskou, tak grafika jsou stare pres 6 let. S tim musis pocitat.
Tech 30 tisic jsi dal jen proto, ze cena grafiky byla dvoj-trojnasobna proti normalu, takze grafika
co bezne stala 6000 Kc se prodavala za 15-20 tisic. A prodavala ze za...
Ahoj všem, měl bych na vás otázku ohledně sestavy PC.( neříkám že je to výstřel moderní techniky) Pořídil jsem si repasovaný PC HP Z2 Tower G4 Workstation ( konfigurace viz obrázek) a k tomu sehnal od známého půjčil kartu kterou původně měl...
Poslední příspěvek
A jde vubec porovnavat score z ruznych testu? Jeden je "Steel Nomad" a druhy "Steel Nomad Lite ".