Odkaz na vlákno je http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=17272 a tím, kdou se pokoušel o vtip, byl X.
Takže jestli jste vtip (ne)pochopili, zapojte se do ankety a dejte vědět, jaký na vás vtip udělal dojem.
---
Tento příspěvek píšu ze dvou důvodů – jednak mi vadí, když nějaký inteligent unese dotaz zcela off-topic (a pak už se nedočkám odpovědi od nikoho), druhak když někdo něco neumí říct na plnou pusu a dělá z ostatních debily.
Ale docela chápu, jak je možné že má X za 3 měsíce level 3.5 (ne že by na tom nějak sešlo).
Uspořádal jsem si malou soukromou anketu (vedle výše uvedené). Ptal jsem se lidí ve věku tuším že 28-47 let a uvedených profesí:
ladič klavírů, učitel angličtiny, učitelka nj/děj a překladatelka, ekonomický analytik, farář, vedoucí knihkupectví, žena v domácnosti, a dva programátoři
Nejnižší vzdělání respondentů byla maturita (ve dvou případech).
Krom zcela nechápajících reakcí mi byly nabídbuty následující myšlénky:
- Asi je na kreku; je to diletant, který někde slyšel nějaká slova a ani neví, jak se používají. Kolik mu je let? 8? 12?
- Od začátku to byly nesmyslné plky
- Chce si hrát na chytrého, ohromuje ostatní svou genialitou, takže si nikdo netroufne žádat nějaké vysvětlení
- Krom nepochopení reakce: Strká se leda do free-p*dele
- X se podivuje nad tím, proč si nesosnu nějaký crack a myslí si, že udělal vtip
- Mnou nepochopený pokus o vtip v tom smyslu, že ten, kdo používá Windows, má všechno cracklé. A protože geniální vtip nebyl pochopen, jeho autor si neustále mele svoji (jediný respondent, kterému to připadalo na začátku mírně vtipné; jako velice osobitý druh humoru)
Tak schválně, co vy ostatní?