Asi se stýkám se samými suchary (ANKETA)

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Vtip jsem:

1) pochopil(a), byl vtipný a k věci
1
4%
2) pochopil(a), ale nebyl vtipný, resp. nebyl k věci
7
30%
3) nepochopil(a)
12
52%
4) děsím se, že pochopil(a)
1
4%
5) žádná odpověď se nehodí
2
9%

Celkem hlasů: 23

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Asi se stýkám se samými suchary (ANKETA)

Příspěvekod Myloš » 16 srp 2007 21:40

V nedávném příspěvku jsem vedl „zajímavou diskusi“, kterou jsem nepochopil a která mi nebyla vysvětlena. Prý je tu někdo za suchara.
Odkaz na vlákno je http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=17272 a tím, kdou se pokoušel o vtip, byl X.

Takže jestli jste vtip (ne)pochopili, zapojte se do ankety a dejte vědět, jaký na vás vtip udělal dojem.

---

Tento příspěvek píšu ze dvou důvodů – jednak mi vadí, když nějaký inteligent unese dotaz zcela off-topic (a pak už se nedočkám odpovědi od nikoho), druhak když někdo něco neumí říct na plnou pusu a dělá z ostatních debily.
Ale docela chápu, jak je možné že má X za 3 měsíce level 3.5 (ne že by na tom nějak sešlo).

Uspořádal jsem si malou soukromou anketu (vedle výše uvedené). Ptal jsem se lidí ve věku tuším že 28-47 let a uvedených profesí:
ladič klavírů, učitel angličtiny, učitelka nj/děj a překladatelka, ekonomický analytik, farář, vedoucí knihkupectví, žena v domácnosti, a dva programátoři
Nejnižší vzdělání respondentů byla maturita (ve dvou případech).

Krom zcela nechápajících reakcí mi byly nabídbuty následující myšlénky:
  • Asi je na kreku; je to diletant, který někde slyšel nějaká slova a ani neví, jak se používají. Kolik mu je let? 8? 12?
  • Od začátku to byly nesmyslné plky
  • Chce si hrát na chytrého, ohromuje ostatní svou genialitou, takže si nikdo netroufne žádat nějaké vysvětlení
  • Krom nepochopení reakce: Strká se leda do free-p*dele
  • X se podivuje nad tím, proč si nesosnu nějaký crack a myslí si, že udělal vtip
  • Mnou nepochopený pokus o vtip v tom smyslu, že ten, kdo používá Windows, má všechno cracklé. A protože geniální vtip nebyl pochopen, jeho autor si neustále mele svoji (jediný respondent, kterému to připadalo na začátku mírně vtipné; jako velice osobitý druh humoru)
---
Tak schválně, co vy ostatní?

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 16 srp 2007 21:46

X to buď přehnal s hulením, nebo je mu tak 12 a snad z toho vyroste... :lol:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

ini808
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod ini808 » 16 srp 2007 21:48

Jaký vtip? Abych řekl pravdu, já jsem tam žádný neašel :-(

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 16 srp 2007 22:30

Tatínek mi řekl, když jsem měl vyrazit samostatně do světa: Vyhýbej se koňskému zadku, ženskému předku a blbci ze všech stran. Jak to se mnou dopadlo? Celý život se mi daří vyhýbat koňskému zadku, jednomu ženskému předku jsem nakonec neodolal a na blbce narážím všude. Jak je vidět vyhnout se jim v životě nelze.
Teď k věci - opakovaný vtip není vtip a pokud se jím sám autor baví, prozrazuje o sobě více než si myslí. Blaze těm, kdož si svoji hloupost neuvědomují, alespoň je nic netrápí. Ale já být Tebou tak bych si s tím vůbec nelámal hlavu. Lidí jsou různé, jak říká klasik.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 16 srp 2007 22:40

Myloš: Kdysi jsem byl stejný suchar a zamindrákovaný jako ty, ale snad z toho taky vyrosteš :D Pochopit pointu se strkáním cracku do freeware snad není tak složitý, nebo jo? :lol:

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 16 srp 2007 22:45

X píše:Myloš: Kdysi jsem byl stejný suchar a zamindrákovaný jako ty, ale snad z toho taky vyrosteš :D Pochopit pointu se strkáním cracku do freeware snad není tak složitý, nebo jo? :lol:
Ubožáku

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 17 srp 2007 00:09

Crack do freeware? Pointa je v tom, že freeware žádný crack nepotřebuje? Nebo že Myloš ani žádnej crack nechtěl? Zenový vtip? Jsem ztracen. :D

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 17 srp 2007 00:15

Elusive píše:Crack do freeware? Pointa je v tom, že freeware žádný crack nepotřebuje? Nebo že Myloš ani žádnej crack nechtěl? Zenový vtip? Jsem ztracen. :D
Třebas to bude v tom strkání, ale jestli má tento vtip sexuální podtext, no tak to už opravdu potěš perun…

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 17 srp 2007 00:20

Myloš: Tak teď jsi ubožák ty.

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod OndraP. » 17 srp 2007 00:33

já bych se tím zase až tak nezabíral... každej se někdy sekne, třeba to myslí jinak a pak je jinak pochopeno a vznikne konflikt.... ale já bych to rači neřešil :wink:

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 17 srp 2007 06:27

Tak pánové, asi se zhluboka nedechneme, napočítáme do pěti, vydechneme. To celé ještě jednou a pak teprve začneme psát. Ano? Není hezké, když se nazýváme blbci, bebily, ubožáky, suchary,... Zejména proto, že někdo se patrně pokusil o vtip a jiný jej nepochopil. Dle debaty, která se rozvířila, i já jsem suchar. Ano, já, vyhlášený pohodář a veselá kopa, jsem suchar. Jo a ještě ubožák... Je to smutné. Na PC-Help se mi líbí to, že se příliš striktně nezatracují OT příspěvky, líbí se mi, že zde panuje pohoda. Podobně rozvířené diskuse, však onu pohodu nerušují a ničí. V zájmu dalšího zachování pohody, bych vás všechny znesvářené vyzval, abyste pokračovali v pohodovém tónu, jinak budu nucen užít pravomoci, svěřené mi administrátorem tohoto fóra a diskusi uzamknout.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

cybernovi
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

ano

Příspěvekod cybernovi » 17 srp 2007 08:44

pochopil a vtipný mi přišel první příspěvek od X (myšlenka Shareware+crack=Freeware) ale pak už jsou to řeči silně z cesty :bigups:

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”