Informatika ve škole.

...

Moderátor: Mods_senior

strangereu
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Informatika ve škole.

Příspěvekod strangereu » 07 říj 2013 20:39

Já jsem instalatér a umím (CSS, HTML, PHP, LUA, JAVU) A jsem happy :D Stejně nejvíc se toho člověk naučí doma na netu, jako já tyto jazyky. Domov ftw :lol:
http://screenshare.cz/

Reklama
Narthelianail
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Narthelianail » 07 říj 2013 20:41

Učitel nám dával na "písemky" z Excelu/Wordu celou hodinu, vždy jsem měl asi 40 minut volno :D
Základní deska: MSI B450-A PRO MAX | CPU: AMD Ryzen 7 5800x3d | RAM: DDR4, 2x32GB Kingston HyperX Fury 3200 MHz | Grafická karta: EVGA RTX 3080Ti 12GB | Pevné disky: Seagate Barracuda 1TB ; Samsung 870 EVO 500GB ; ADATA Legend 960 1TB | Operační systém: Windows 11

Trongix
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Trongix » 07 říj 2013 20:42

Unas se učí HTML, ASPX, CSS, Java, C# a pak grafika solidworks, cinema ,photoshop a ilustrator :)

Odesláno z mého C6603

dominpb
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod dominpb » 07 říj 2013 20:42

ada220 Díky podivám se na to.. No mně ty hodiny informatiky připadají jak scénka z filmu slunce seno jak si dovezli ten Kompjůtr z Německa :D Já jsem zase minulí rok dal do všech pc takový ten otravný virusek do učebny když se vám otvírá a zavírá cd-romka :lol: :lol: To bylo srandy jak se celá třída čuměla co jse děje. Okoukal jsem to z internetu :D
Máme tam společný HDD :clap:

Narthelianail
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Narthelianail » 07 říj 2013 20:47

Tohle určitě všichni znáte

Kód: Vybrat vše

shutdown -s -t 15

Jednoduchý kód který uložíte ve formátu .bat
U nás máme společný server, kde ukládáme své práce a kde nám učitel dává zadání úkolu. Co se ale stane, když zadání přesunete a místo něj tam dáte tento .bat soubor? To už si domyslete...
Základní deska: MSI B450-A PRO MAX | CPU: AMD Ryzen 7 5800x3d | RAM: DDR4, 2x32GB Kingston HyperX Fury 3200 MHz | Grafická karta: EVGA RTX 3080Ti 12GB | Pevné disky: Seagate Barracuda 1TB ; Samsung 870 EVO 500GB ; ADATA Legend 960 1TB | Operační systém: Windows 11

DiaRedMan
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod DiaRedMan » 07 říj 2013 20:50

Narthelianail: no my dali .bat soubor který otevřel 100 panelů Redtube :-D to byla teprv sranda :-D

Argon
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Argon » 07 říj 2013 20:52

Spolužákovi tak dal někdo do složky odkaz na nobrain-dk(schválně s pomlčkou, aby na to nikoho nenapadlo kliknout :D) .... učitel informatiky se to snažil vypnout asi 5 minut.
Další hodinu to ten spolužák otevřel znova a to to 5 minut vypínala ředitelka -_- :D :D

Narthelianail
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Narthelianail » 07 říj 2013 20:53

Ano, s tímto se dá užít velké množství srandy, ne jenom vypnutí PC. Taky jsme o přestávce na učitelovým kompu stáhli Team Viewer a připojili se na něj, samozřejmě nechápal, protože Team Viever neznal :D

dominpb
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod dominpb » 07 říj 2013 20:54

Nebo @eco off a start několikrát napsat nějaká program Totálně zaseká pc Když to tam to start a program dáte třeba 30x :D

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 07 říj 2013 20:54

To není virusek, ale joke.
Ke školství asi tak - kromě specializovaných škol jsou osnovy dány tak, aby absolventi uměli základy práce s počítačem. Kromě toho opravdoví IT by učit nikdy nešli - jednak nejsou příliš komunikativní, jednak je děcka se..štvou a pak u jakékoli firmy mají minimálně 2x tak větší plat a 5x větší klid. Nicméně existují zájmové kroužky, kam se můžeš přihlásit a věnovat se čemu jen chceš.
A jednu perličku z vlastní zkušenosti - když jsem byl na FEKT, tak v prvním semestru jsme měli programování v matlabu, které ne moc dobře vysvětlovala taková malá mladinká asistentka. A taky se tam našli "borci", kteří ji kritizovali, že to neumí a jim že nesahá ani po kotníky a podobné řeči. Kupodivu zrovna z nich nikdo školu nedokončil.
No a ke správcům - prostě jsou to taky učitelé. Školy by měly angažovat profesionály. Já to řeším jednoduše - všude linux, na linuchu virtuální wokna. Nechť si každý zkouší co chce, po restartu jsou wokna v původním nastavení čistá jak slovo boží.

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 07 říj 2013 21:02

Všichni si stěžujete že každej jen sedí u facebooku nebo hraje hry. Noa? Tím líp. Kdyby každej všechno uměl nejlíp, tak si nenajdete práci, protože každej by si všechno udělal sám. Ne každej se chce v budoucnu věnovat informatice, tak co mu je po tom jakej je rozdíl mezi hardwarem a softwarem, k čemu jsou přípony, a podobně.
Já taky neumim vařit, a neznamená to hned že jsem jen negramot kterej přežívá na fastfoodech. Každýmu jde prostě něco jinýho, nemůžem umět všichni všechno.
Just Fucking Google It!

dominpb
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod dominpb » 07 říj 2013 21:06

Já osobně se radši učím doma- a to vše . Je na to klid nikdo neřve .Nikdo po mně každou hvíli nevolá mám na to času kolik hci a to co mi nejde si můžu pročvičovat déle. Informatiku se vůbec neučím to co zrovna potřebuju to si najdu a naučím se to . Taky brouzdám po fórech a všehno si čtu a aspon si tak něco zapamatuji :shifty:

Tux :idea: Ale tu jde o to že vetšina je líná na to aby si to vygooglovali a udělali sami. Nebo se zeptaly zde. :-o

Zpět na “Vše ostatní (sw)”