Banner Vyřešeno
Banner Vyřešeno
Zravím potrebujem pre moj web spraviť nejaký banner asi chete vedieť aký ma byť no neni som dobrý grafik a mám minecraft server a potrebujem banner ako pre ludí ktorý náš web a server chcú podporiť tak nech si daju na svoj web ty čo maju našu ikonu len ja ich moc neviem robiť tak žiadam či by mi niedko nespravil nič ložité nie také aby tam bolo napísane GaMmA a štýl taký nejaký aby to súviselo z Minecraftom :) Predom diky :)
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Banner
Takže by se jednalo jen o nepohyblivý obrázek? a jaké rozměry?
--- Doplnění předchozího příspěvku (Úte Říj 08, 2013 8:53 pm) ---
Tady je takový návrh jak by to mohlo vypadat...
Vyzkoušel jsem jen tak pro zajímavost i gif (nikdy jsem to ještě nezkoušel tak to není nějaký profi
)
nebo ještě třeba nějak takhle:
--- Doplnění předchozího příspěvku (Úte Říj 08, 2013 8:53 pm) ---
Tady je takový návrh jak by to mohlo vypadat...
Vyzkoušel jsem jen tak pro zajímavost i gif (nikdy jsem to ještě nezkoušel tak to není nějaký profi

nebo ještě třeba nějak takhle:
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Já bych doporučil tvořit banner přes [url]flashvortex.com[/url] nebo přes program banner maker.
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Říj 2013 22:36) ---
Já bych doporučil tvořit banner přes [url]flashvortex.com[/url] nebo přes program banner maker.
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Říj 2013 22:36) ---
Odesláno pravděpodobně z PC, pokud ne, tak z jiného zařízení.
CrasherKill vyzera to super tak ja by som poprosil ten banner tento:
ak by šlo na takéto velkosti: 257x61 a potom tento:
a ten tiež takéto velkosti 257x61
a ešte aj tento prosím:
(to je ten animovany) a rozmery take ako všetky predom dik su velmi pekne zide sa mi ich aj viacej takže bol by som rad tie rozmery a poviem ti či možu zostať tie rozmery čo som napísal alebo večšie predom dik a fandam diky za radu taktiež :) a potreboval by som ešte header na web ak by si bol dobrý prosím text taký ako tu:
a napis taký isty a pozadie piehladne a rozmery: 395x81 naozja si super diky :) PS: a ten napis len GaMmA bez Minecraft server
a ešte aj tento prosím:
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Super a spravil by si mi ešte prosím ten banner na header presvitne pozadie a text GaMmA taký font ako na obrazku Banner2.jpg
predom dik a velkosť: 395x81
predom dik a velkosť: 395x81
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Jen tak pro zajímavost hodíš sem adresu těch stránek?
Naposledy upravil(a) CrasherKill dne 09 říj 2013 19:00, celkem upraveno 3 x.
tak mal by som prosim ak by šlo pár uprav text može ostať super
len nejaké veci či by sa nedalo aby ten stev sedel na tráve a opieral sa o strom (myslím minecraftový strom)
a v pozadí nejaké tie kopce Minecraftové a parametre by mohli aj ostať predom dik :)
len nejaké veci či by sa nedalo aby ten stev sedel na tráve a opieral sa o strom (myslím minecraftový strom)
a v pozadí nejaké tie kopce Minecraftové a parametre by mohli aj ostať predom dik :)
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Super toto je najlepšie a jza tie predchodzie sa mi zidu velmi dakujem dávam vyriešené si fakt super grafik :)
Zpět na “Design a grafické editory”