rozdíl mezi USB 1.1 a USB 2.0
rozdíl mezi USB 1.1 a USB 2.0
potřeboval bych vědět jestli kabel USB 1.1 bude fungovat v USB 2.0 a co případně udělat proto aby fungoval
milsed
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Bude.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
DCA-510 se mám ten pocit používali na Siemensi.Je tak?
Tam byli velké problémy.Jaký MT máš a jaký program na synchronizaci s PC používáš.
Tedy v případě že jde skutečně o Siemens.
Tam byli velké problémy.Jaký MT máš a jaký program na synchronizaci s PC používáš.
Tedy v případě že jde skutečně o Siemens.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
karlos píše:Pokud pojmem kabel budeme rozumět konektor>drát>konektor, pak jsou USB1.1 a USB2.0, zcela identické. Pokud je však na kabelu připojený nějaký interface, mohou nastat problémy.
Neznám celkově značení kabelů ,ale obecně u Siemensů více než u jiných platilo -Trpělivost,trpělivost a trpělivost.Od A xx jsem si až k SX1 prošel všema a USB kabel ani vidět.Problémy s ovladači telefon kabel neviděl ,třikrát i více restartovat než se spojil ,no hrůza.Super byl seriovej.Stím problém více méně nebyl žádný.
Ale jak říkám už to nějaký pátek je a nevím přesně jestli to byl DCA - 510 /560 /580 .Ach ta hlava děravá.
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
Musel jsem trochu štrachat ,ale doma jsem ho našel.Mám také DCA-510 a co pamatuji tak jsem k němu dospěl až pop asi cca pěti pokusech s bazmekama ,které byli vhodné tak akorát na podržení těla ve vzduchu za krk.Spojoval jsem se s PC pomocí něho a známím a geniálním programem od p. Cibulky SiMoCo.Teprve sním to bylo bez problémů.Jinak tady je přehled odzkoušených servisních kabelů.
Přikládám forku toho svého jestli máš stejný.

Přikládám forku toho svého jestli máš stejný.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 5492
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”