EDIT: Opravdu prosím o radu, potřebuji ho denně.
Po instalaci grafických ovladačů nejde spustit notebook* Vyřešeno
Po instalaci grafických ovladačů nejde spustit notebook* Vyřešeno
Ahojte, mám ntb Dell Latitude D630, instaloval jsem nějaké grafické drivery a pak to po mě chtělo restart. Tak jsem tomu vyhověl... Poté začala oprava chyb v systému a nakonec hláška, že to nelze opravit ať odpojím USB, foťák atp... Odpojil jsem USB restartoval a zas ta samá situace... Opravdu nevím... Za každou radu děkuji předem
.
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 10 říj 2013 19:16, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
-
Uziv00
- Pohlaví:

Re: Po instalaci grafických ovladačů nejde spustit notebook*
Vítej na PC-HELP!
Při startu systému mačkej klávesu F8 a nastartuj notebook do nouzového režimu. Tam odeber grafické ovladače (zařízení). Restartuj. Na stránkách dellu najdeš ne nějaké, ale přesné grafické ovladače pro svůj ntb. Ty zkus nainstalovat.
Při startu systému mačkej klávesu F8 a nastartuj notebook do nouzového režimu. Tam odeber grafické ovladače (zařízení). Restartuj. Na stránkách dellu najdeš ne nějaké, ale přesné grafické ovladače pro svůj ntb. Ty zkus nainstalovat.
Nejde, nastane uplne stejna situace. :(
A co se tech ovladu tyce tak jsem instaloval ovladace od intelu jako mam grafarnu
A co se tech ovladu tyce tak jsem instaloval ovladace od intelu jako mam grafarnu
-
Uziv00
- Pohlaví:

Já potom nevím nač se práš? Já o intelu nic nepsal. Klidně si mel svou a div se, že to nejede...
Ted sem te nejak nepobral chlape. Ptam se na to, jak mam ten pocitac dat do kupy aby mi sel zapnout -_- a jelikoz mi nejde spustit aji v nouzovem rezimu, tak se ptam co s tim ?
-
zeus
- Elite Level 10.5

- Pohlaví:

- Stav:
Opravna ci nova instalace.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Prave ze se mibto neopravi... Zkusim to preistalovat, ale vzhledem k tomu ze se nedostanu temer nikam tak pochybuju.
-
Uziv00
- Pohlaví:

Nouzový režim startuje bez ovladačů. Nemůže tedy psát nic o USB atd. Buď jsi nenastartoval v nouzovém režimu, nebo je chyba někde jinde. A pokud jsi napsal:
Tak jsem to pochopil, tak, že jsi udělal, co jsem napsal, jen jsi místo ovladačů z dell natáhl ovladače od intelu. Čili se opravdu vyplatí napsat vše co jsi vyzkoušel a s jakým výsledkem, protože nejenže tu nemáme křišťálové koule, ale rovněž nejsme telepati.ReVo píše:Nejde, nastane uplne stejna situace. :(
Jo máš pravdu, omlouvám se :). Vezmeme to tedy postupně.
Ntb byl po přeinstalaci win7. Stahoval jsem si tedy všechny potřebné programy (Avast, Chrome, uTorrent, Advancet system Care, Java...) a samozřejmě i ovladače. Grafiku mám Mobile intel. Checknul jsem si na stránkách intelu co mi v pc chybí a doinstaloval (nemůžu to sem dát protože jsem logicky na jiném počítači). To šlo hladce vše se naistalovalo a restartoval jsem ntb. Pak jsem ale zjistil, že mi nejde spustit Minecraft (ano Kvůli stupidnímu Minecraftu sem to dojebal -_-) a naistaloval jsem si toto
Naistalovalo se, restartoval jsem pc a v tom to začlo: Klasická oprava spouštění systému. A potom "Oprava spouštění systému nemůže automaticky opravit tento počítač." Ptám se tedy co s tím ?
Ntb byl po přeinstalaci win7. Stahoval jsem si tedy všechny potřebné programy (Avast, Chrome, uTorrent, Advancet system Care, Java...) a samozřejmě i ovladače. Grafiku mám Mobile intel. Checknul jsem si na stránkách intelu co mi v pc chybí a doinstaloval (nemůžu to sem dát protože jsem logicky na jiném počítači). To šlo hladce vše se naistalovalo a restartoval jsem ntb. Pak jsem ale zjistil, že mi nejde spustit Minecraft (ano Kvůli stupidnímu Minecraftu sem to dojebal -_-) a naistaloval jsem si toto
Naistalovalo se, restartoval jsem pc a v tom to začlo: Klasická oprava spouštění systému. A potom "Oprava spouštění systému nemůže automaticky opravit tento počítač." Ptám se tedy co s tím ?
Ale ty máš v NTB tuto grafickou kartu ->Intel GMA X3100- A jak se dívám na ten ovladač pro Intel, tato grafická karta není podporována.
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
-
Uziv00
- Pohlaví:

No, takže ještě jednou - co přesně to píše v nouzáku?
Když to nepůjde, zkus vybrat nabídku restartovat v režimu VGA.
Dostaň se do správce zařízení a odinstaluj grafickou kartu. Tím dostaneš pryč ovladače.
No, díval jsem se na stránky Dellu a ovladače na tvůj ntb pro W7 tam nejsou. Takže se budeš pravděpodobně muset spokojit s tím, co si Win7 najdou. A že minecraft nepojede.
Navíc tyto ntb mají jak intel, tak nvidii, je třeba vědět.
Když to nepůjde, zkus vybrat nabídku restartovat v režimu VGA.
Dostaň se do správce zařízení a odinstaluj grafickou kartu. Tím dostaneš pryč ovladače.
No, díval jsem se na stránky Dellu a ovladače na tvůj ntb pro W7 tam nejsou. Takže se budeš pravděpodobně muset spokojit s tím, co si Win7 najdou. A že minecraft nepojede.
Navíc tyto ntb mají jak intel, tak nvidii, je třeba vědět.
Kde přesně to restartuju v tom VGA? v nouzáku se mi opět spustí oprava a dopadne to úplně stejně.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 5211
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
18 led 2025 15:21
-
-
- 3
- 5000
-
od RIKI22
27 srp 2025 20:29
-
- 8
- 10373
-
od kellne
02 kvě 2025 20:59
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 5489
-
od MonikaVavrova
11 dub 2025 11:07
-
-
- 0
- 3547
-
od liborek