Zdravím :)
Řeším teď takové dilema... Mám novou LED TV a zvuk, který produkuje, úplně postrádá basy.
Jsem zvyklý na mou G51 od Logitecha co mám u pc a když přijdu k TV, tak je tam obrovský rozdíl.
Chtěl bych tedy pořídit nějaké reproduktory cca do 2-3 tis.
Určitě ne 5.1 stačí 2.0.
Nejsem hifimaniak, takže rozhodně nebudu hledat každou chybičku co uslyším.. stačí mi zlatá střední cesta.
Určitě máte zkušenost s reproduktory k TV.
Za pomoc děkuji.
Reproduktory k TV Vyřešeno
Reproduktory k TV Vyřešeno
i7 9700K + SC Ninja 5, ROG STRIX Z390-F GAMING, RTX 4070Ti Gaming OC, M.2 XPG GAMMIX S11 Pro 1TB,
HyperX 16GB DDR4 3600MHz CL17 FURY Black series, RM750xCorsair, SSD Kingston 1T + 120GB
MSI MAG VAMPIRIC + 2x140mm,1x120mm fans Noctua - noRGB!
Creative Sb audigy FX.
AOC Q27G2S/EU Gaming QHD
HyperX 16GB DDR4 3600MHz CL17 FURY Black series, RM750xCorsair, SSD Kingston 1T + 120GB
Creative Sb audigy FX.
AOC Q27G2S/EU Gaming QHD
-
- Pohlaví:
Re: Reproduktory k TV
A jak bys k TV asi zapojil 5.1? To má takové výstupy? Asi budeš muset použít nějaké aktivní repro jako k PC.
Prosím přesný typ TV, pak se můžeme dohadovat dále.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Buď použiješ na zvuk klasické domácí kino s DVD přehrávačem,nebo aktivní repro k PC a nebo přímo na to udělaný Sounbar. http://www.alza.cz/lg-nb2430a-d429904.htm
Ovšem tam ty basy taky nebudou nic moc.
Ovšem tam ty basy taky nebudou nic moc.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
To: wattmetr : Zde jsou všechny vstupy a výstupy, předpokládám, že to tě asi zajímá. Jinak 5.1 by se dala připojit přes optiku, nebo komponent AV, jako mám připojenou 5.1 Genius k přehrávači u mě v cimře ke staré TV. Tam je to zapojené přes červený a bílý CINCH do subwooferu a z něj do pěti satelitů. Co jsem koukal, tak ta TV má ten červený a bílý CINCH také.
To Marfy: Jasně, to jsem se taky dočetl, ale ty domácí kina jsou docela drahý... Když kouknu na Alzu, nejlevnější začíná na 5 000,- a já DVD přehrávač nepotřebuji.
Flešku píchnu přímo do TV a přehrávám. Vidím to na nějaké ty aktivní reproduktory, ale nemám představu jaké. Spíš jsem doufal, že bude mít někdo s nějakými zkušenost.
Koukal jsem na Creative GigaWorks T20 Series II, ale bojím se, že k TV nebudou zrovna to pravé.
Hodně se mi líbí recenze na Behringery MS20, ale tam se zase obávám nízkých basů, jelikož jsou to studiové monitory dělané na kvalitní přednes a nejsou zrovna levné
Klidně bych splácal nějaký zesík + pasivní repro, ale v tom se vůbec nevyznám :(
Tak zatím se mi jeví jako taková střední cesta Genius SP-HF2.0 2020 V2, objednám je a vyzkouším...
Maximálně poputujou zpět.
Kód: Vybrat vše
1 komponentní vstup (Y / Pb / Pr)
1 kompozitní vstup (AV) (společné použití pro komponentní vstup Y)
1 digitální zvukový výstup (optický)
1 konektor Ethernet (LAN)
3 x HDMI
1 vstup RF (vstup pozemního/kabelového vysílání)
2 x USB
1 konektor na sluchátka
1 konektor SCART
1 slot CI
1 infračervený výstup
To Marfy: Jasně, to jsem se taky dočetl, ale ty domácí kina jsou docela drahý... Když kouknu na Alzu, nejlevnější začíná na 5 000,- a já DVD přehrávač nepotřebuji.
Flešku píchnu přímo do TV a přehrávám. Vidím to na nějaké ty aktivní reproduktory, ale nemám představu jaké. Spíš jsem doufal, že bude mít někdo s nějakými zkušenost.
Koukal jsem na Creative GigaWorks T20 Series II, ale bojím se, že k TV nebudou zrovna to pravé.
Hodně se mi líbí recenze na Behringery MS20, ale tam se zase obávám nízkých basů, jelikož jsou to studiové monitory dělané na kvalitní přednes a nejsou zrovna levné

Klidně bych splácal nějaký zesík + pasivní repro, ale v tom se vůbec nevyznám :(
Tak zatím se mi jeví jako taková střední cesta Genius SP-HF2.0 2020 V2, objednám je a vyzkouším...
Maximálně poputujou zpět.
i7 9700K + SC Ninja 5, ROG STRIX Z390-F GAMING, RTX 4070Ti Gaming OC, M.2 XPG GAMMIX S11 Pro 1TB,
Creative Sb audigy FX.
AOC Q27G2S/EU Gaming QHD
Creative Sb audigy FX.
AOC Q27G2S/EU Gaming QHD
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nové reproduktory ale digitální ne cinch
od p3v4x » 24 lis 2024 20:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1290