Zdravím,
potřeboval bych poradit jak přeinstalovat systém z win 7 na XP...
když vložím CD XP tak mě to vůbec nebootuje.. chtěl jsem změnit bootování v biosu ale neúspěšně...
je to starší bios a vůbec nevím jak to mám změnit.. prosím poraďte...
druhá věc, při startu systému se vždy objeví "nějaká" tabulka kde jsou napsaný: stupně ventilátorů, stupně disku, napjetí (voltage) atd...
dole je vždy nabídka buďto: F1, F8, F9, del (bios) ... vždy musím mačkat F1 abych se vůbec dostal do systému, poraďte plís. díky
přeinstalace z Win 7 na XP
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: přeinstalace z Win 7 na XP
Vítej na PC-HELP!
Požadavek na stisk F1 vypisuje BIOS pokud během POST narazí na nějakou chybu. Takže v té tabulce co vypisuje bude něco, co by tě mělo navést. (POST - Power On Self Test - provádí BIOS při startu počítače).
Požadavek na stisk F1 vypisuje BIOS pokud během POST narazí na nějakou chybu. Takže v té tabulce co vypisuje bude něco, co by tě mělo navést. (POST - Power On Self Test - provádí BIOS při startu počítače).
Nezkousel jsi reset biosu? Pri tom se obvykle samo nastavi ze disk A je 1,44" diskova mechanika, takze pri startu se musi potvrdit ze tam neni nebo to v BIOSu rucne nastavit ze tam neni.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nějaký důvod přecházet z kvalitnějšího OS?Nehledě na to,že asi nebudeš vědět jak instalovat pokud máš sata hdd.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”