nefunguje mi gamepad Logitech
nefunguje mi gamepad Logitech
Ahojte, vlastním gamepad Logitech F710 a nejde mi nainstalovat. A ted k té chybě, vlozím CD které bylo v balení společně s gamepadem do počítače a postupuju podle návodu, instalace proběhne v pořádku. Poté strčím konektor do USB portu a napise mi to byl nalezen nový hardware chcete ho nyní nainstalovat? dám ano a chvílí to něco hledá a potom to napíše nelze nainstalovat tento hardware protože nelze najít nezbytný software. Pokud někdo z Vás ví jak na tuto chybu napište. Děkuji :)
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nefunguje mi gamepad Logitech
Ještě by tam měla být možnost po prvním připojením (musíš tedy odinstalovat drivery) najít ovladače ručně a zeptá se tě to, kde jsou tyto ovladače umístěné, ty jen zvolíš mechaniku a mělo by se to doinstalovat.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
No zkusil jsem to prvni co jste mi tu napsali a stále to nejde. Ještě bych chtěl podotknout že tento gamepad jsem měl nainstalovaný už před rokem a v pohodě jel ale dnes už ne
možna to bude taky tím že v PC zůstaly nějaké současti z té instalace a proto to nejde nainstalovat, ale já nevím jak na ně mám přijít žádné jsem nenašel.

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Instaluješ správné ovladače k systému, který máš v PC nainstalován? Podívej se do Správce zařízení, zda je tam uveden.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No zkusil jsem ještě pár věcí ale stále to nejede. A příjde mi divné že když ten konektor vložím do PC tak to napíše byl nalezen nový hardware, který se jmenuje XBOX 360 controller for Windows. Nechápu to protože to je gamepad Logitech a ne ovladač od XBOXU 360.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2855
-
od matty
Zobrazit poslední příspěvek
13 lis 2024 19:32
-
- 0
- 1945
-
od peta501
19 dub 2025 01:11
-
- 7
- 3549
-
od martanius
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3214
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
-
-
Snímač otisku najednou nefunguje, laptop Příloha(y)
od frisby » 17 srp 2024 22:18 » v Problémy s hardwarem - 1
- 1673
-
od frisby
18 srp 2024 10:46
-